PolLya

Eveline cosmetics. Oh! My lips. Максимайзер для губ Chili.

Eveline cosmetics. Oh! My lips. Максимайзер для губ Chili.

Хто скаже мені ,що краще? Пряме, спадаюче блискучим водоспадом волосся, чи загадково хвилясте, дозволяюче робити чуттєві зачіски?
Моя сестра має пряме, негусте "скловидне" волосся ,а її дочка - щаслива ( як на мій погляд) володарка кучерявого. І що я бачила щоранку, гостюючи в них? Сидять обидві поруч: сестра на плойку " кучерики" крутить, а племінниця прасочкою приборкує хвилі.

Або от м'язи. На полденсі у тренера дві дівчини просять: одна - спортивне м'язисте тіло, а інша - струнку і ( будь ласка без отих накачаних біцепсів !!), сильну статуру.

Словом ,все дуже неоднозначно. ..
Або ще губи : об'ємні зухвалі чи акуратні інтелігентні?

Подумаєш таке, попридивляєшся до своїх природніх даних і розумієш, що найгарніше волосся - густе і слухняне, тіло - сильне і здорове, а губи - ну, як мінімум без кісетних зморшок, а як основа - пухкенькі.

То я зараз про губи. Щоб візуально збільшити не дуже пишні уста , можна користуватись олівцем, і не треба "налягати" на темні відтінки помад. А краще додати ще блиск. А ще краще додати саме блиск Oh! My lips. Але це якщо вас не нервує відчуття печіння на вустах. Якщо з цим норм, то сміливо наносьте засіб хоч на світлий чи прозорий олівець для губ, хоч без олівця. Блиск однак дасть і по відчуттях, і візуально об'єму. Не в стилі Анджеліни Джолі, а в стилі саме пухкеньких з тим самим ефектом "зацілованості")))) Як ,наприклад ,у Ліндсі Лохан, або молодої Вікі Бекхем.

І не важливо з чим блиск , чи то з бджолиним ядом, чи з чилі. Головне ,що він працює, причому доволі довго відчувається його дія спочатку у відчуттях, а потім візуально. Губи справді стають соковитішими. Я вже так звиклась з цим блиском, що навіть забула про його "особливі заслуги" і одного разу ,бажаючи освіжити макіяжик, трішки нанесла його на подушечки пальців і рознесла по вилицях, для " підсвітки". А потім, хвилин через п'ять мала вигляд жінки, якій таки "підсвітили" трішки ляпасами по щоках😆. Такщо, коли насолоджуватиметесь комфортом блиску від Евелін косметикс Oh! My lips на своїх чуттєво пухких устах, не розслабляйтеся занадто і не "лайфгачте" блиском, як хайлайтером.
Приємних всім покупок і розумного використання 😉