Eveline cosmetics. Oh! My lips. Максимайзер для губ Chili.
Пухкенькі губи й рожеві щічки)))
Хто скаже мені ,що краще? Пряме, спадаюче блискучим водоспадом волосся, чи загадково хвилясте, дозволяюче робити чуттєві зачіски?
Моя сестра має пряме, негусте "скловидне" волосся ,а її дочка - щаслива ( як на мій погляд) володарка кучерявого. І що я бачила щоранку, гостюючи в них? Сидять обидві поруч: сестра на плойку " кучерики" крутить, а племінниця прасочкою приборкує хвилі.
Або от м'язи. На полденсі у тренера дві дівчини просять: одна - спортивне м'язисте тіло, а інша - струнку і ( будь ласка без отих накачаних біцепсів !!), сильну статуру.
Словом ,все дуже неоднозначно. ..
Або ще губи : об'ємні зухвалі чи акуратні інтелігентні?
Подумаєш таке, попридивляєшся до своїх природніх даних і розумієш, що найгарніше волосся - густе і слухняне, тіло - сильне і здорове, а губи - ну, як мінімум без кісетних зморшок, а як основа - пухкенькі.
То я зараз про губи. Щоб візуально збільшити не дуже пишні уста , можна користуватись олівцем, і не треба "налягати" на темні відтінки помад. А краще додати ще блиск. А ще краще додати саме блиск Oh! My lips. Але це якщо вас не нервує відчуття печіння на вустах. Якщо з цим норм, то сміливо наносьте засіб хоч на світлий чи прозорий олівець для губ, хоч без олівця. Блиск однак дасть і по відчуттях, і візуально об'єму. Не в стилі Анджеліни Джолі, а в стилі саме пухкеньких з тим самим ефектом "зацілованості")))) Як ,наприклад ,у Ліндсі Лохан, або молодої Вікі Бекхем.
І не важливо з чим блиск , чи то з бджолиним ядом, чи з чилі. Головне ,що він працює, причому доволі довго відчувається його дія спочатку у відчуттях, а потім візуально. Губи справді стають соковитішими. Я вже так звиклась з цим блиском, що навіть забула про його "особливі заслуги" і одного разу ,бажаючи освіжити макіяжик, трішки нанесла його на подушечки пальців і рознесла по вилицях, для " підсвітки". А потім, хвилин через п'ять мала вигляд жінки, якій таки "підсвітили" трішки ляпасами по щоках😆. Такщо, коли насолоджуватиметесь комфортом блиску від Евелін косметикс Oh! My lips на своїх чуттєво пухких устах, не розслабляйтеся занадто і не "лайфгачте" блиском, як хайлайтером.
Приємних всім покупок і розумного використання 😉
Коментарі (0)