Вишневий Lipper
Lipss продовжують дивувати🍒
Як людина, що обожнює вишні та червоні помади, я не могла пройти повз новий відтінок ліперів – Cherry 😍.
І я просто в захваті від нього 🥰.
Про чудове зволоження я вже розповідала не раз, адже у складі присутні безпечні емоленти, синтетичний бджолиний віск, соняшникова олія, вітамін Е, касторова олія, екстракт портулаку, а що найголовніше, то це альмітоіл трипептид.
І справді, завдяки цій формулі, губки зволожені, відчувається живлення та навіть загоєння.
Cherry
І я в захваті від цього відтінку 😍. Ви лише подивіться як він освіжає вигляд губ та додає їм красивого легкого червоного відтінку. Хоча на свотчі колір концентрований, та на губах він рівномірно розприділяється та виглядає навіть натурально, от наче щойно зірвала нагріту сонцем вишеньку з дерева і скуштувала її 😍.
Мені подобається, як ліпери лежать на губах, та створюють красивий об'єм завдяки сяйву, вони не течуть абсолютно, бо формула досить густа (і тому навіть для об'єму не потрібно наносити весь тюбик). А ще вони не скочуються, і якщо не їсти, то досить стійкі, можуть пережити навіть чашку чаю.
Цей Lipper з ароматом, а як же інакше 😍... і цей аромат такиий натуральний, особисто мені нагадує мій улюблений компот з вишень 🍒.
Ну і дизайн, загалом усі Lipper запаковані у окремі коробочки з основною інформацією. Дизайни мінімалістичні та гарні, стильні. Відтінок Cherry має свій окремий вишневий колір. Сам ліпер зроблений з м'якого та міцного пластику, аплікатор гладенький, об'єм 8ml.
Коментарі (0)