𝒯𝒶𝓉𝓎𝒶𝓃𝒶

Joko Blend Peach Body Butter

Joko Blend Peach Body Butter

Баттери від Joko blend одні з найулюбленіших, бо мають для мене цілий ряд переваг.

По-перше - це оптимально поживні текстури, не занадто жирні і обтяжуючі, як буває у інших. По-друге - це неймовірно приємні аромати, які хвилюють рецептори і втретє - сам ефект, бо догляд, який вони забезпечують - шикарний.

Joko Blend Peach Body Butter
Joko Blend Peach Body Butter
Joko Blend Peach Body Butter

Об'єм: 200 мл.

Банка з міцного пластику. Під основною кришкою є додатковий захист у вигляді пластикової мембрани.

У складі баттер містить масло ши, олії аргани і персикових кісточок, а також гідролізований колаген.

Засіб світло-рожевого кольору. Текстура по своїм характеристикам ідентична іншим баттерам цього бренду. Консистенція дуже густа і нерухома. Набираючи баттер, він нагадує вершкове масло, яке трохи почало танути.

Тактильно - це досить щільний поживний крем, але не занадто масляний, текстура у нього нереальна. Досить лише раз спробувати, щоб закохатися.

Аромат - справжня спокуса, особливо хто обожнює персики, бо пахне так смачно, що баттер здається якимось десертом. Запах персику максимально наближений до натурального. Якщо закрити очі, то здається, що перед тобою ось-ось розрізані свіжі стиглі персики з соковитою м'якоттю. Хімозного натяку я не чую. Аромат, доречі, ще довгий час зберігається і продовжує підіймати настрій.

На шкірі баттер починає активно танути від її тепла, а завдяки цьому, навіть така густа текстура швидко перетворюється на більш м'яку і податливу, що дозволяє їй з легкістю розподілятися по тілу.

Вбирається засіб приблизно хвилин за 7-10, що характерно для такої текстури. В процесі нанесення він може здатися таким маслянистим, але шкіра так жадібно ним насичується, що в результаті на її поверхні не залишається жирної плівки.

Концентрація олій вивірена настільки, що після баттеру нема неприємної олійності, він не обтяжує, не скочується, липкості після себе не лишає.

Це ідеальний засіб для користування у любий час доби і сезону (літо це, чи зима).

Баттер інтенсивно зволожує, живить, пом'якшує шкіру, наповнює її неймовірним сяйвом, ніби підсвічує зсередини. Особливо шикарно це виглядає на засмаглій шкірі.

Шкіра на дотик після нього м'яка, гладенька, немов оксамитова, відчувається, що насичена вологою. Зволоження вистачає і на слідуючий день, якщо наносити на ніч.

Баттер можна використовувати і в якості інтенсивного догляду за загрубілими ділянками шкіри, у цьому напрямку працює він чудово, швидко справляється з сухістю, активно розм'якшує і надає комфорт.

Баттером від Joko blend я задоволена, ще обожнюю з кавуном - аромати топ, і однаково розкішний догляд.