Чудові олівці для губ
Golden Rose Dream Lipliner 👄
Олівець Dream Lipliner турецького 🇹🇷 бренду Golden Rose допоможе завершити стильний і акуратний макіяж, що підкреслює вашу привабливість 🥰. Гіпоалергенний продукт з антиоксидантною дією вирізняється підвищеною стійкістю, запобігаючи розтіканню і розмазуванню губної помади 💄 протягом всього дня.
Продукт має м'який і еластичний стрижень, завдяки цьому він чудово наноситься і довго тримає контур, не створюючи дискомфорту. Формула засобу насичена рослинними оліями і вітаміном Е, які забезпечують ніжний догляд за чутливою шкірою. Олівець допоможе створити об'ємні, чітко промальовані губи, посилить блиск і барвистий відтінок помади.
В мене зараз 2 гарних нюдових матових відтін ка
🤎 504 дуже популярний відтінок, коричнево-рожевий нюд
🩷 510 це вже рожево-бузковий холодний нюд
Олівці у пластиковому корпусі, потрібно точити. Середньої м'якості, тому використовуються економно, можна заточити госто і намалювати тонку лінію. При цьому вони легко ковзають по шкірі і не дряпають її, малюють з першого разу, не потрібно нашарувати.
Я використовую їх тільки для контуру губ під помаду, в такому вигляді вони добре носяться, не розтікаються. На всі губи замість помади я ніколи не наношу олівці, тому не скажу як вони поводяться в такому випадку. Для цього я маю улюблені матові помади https://club.makeup.com.ua/post/37618/
Олівці не є стійкими, але у макіяжі з помадою тримаються весь день, у мене переживають питво і легкий перекус 🥗
Якщо ви шукайте не дорогі олівці, раджу звернути увагу на Golden Rose, палітра досить велика, налічує 39 відтінків на будь-який смак 😉
А ви пробували олівці від Golden Rose? Можливо, у вас є інші засоби цієї фірми, які вам подобаються, розкажіть?
Коментарі (0)