Anna_feerie

Класні дезодоранти без алюмінію та спирту

Класні дезодоранти без алюмінію та спирту

Коли я побачила ці новинки, то одразу вирішила спробувати, тому що постійно шукаю працюючі альтернативи алюмінієво-вмістним антиперспірантам. Не те, щоб я прагнула позбавитись від потовиділення (бо насправді це робота нашої детокс-системи і блокувати її не дуже хороша ідея). Але неприємний запах точно нікому не подобається, особливо, коли ведеш активний спосіб життя і багато часу проводиш на вулиці в спеку🙃.

Дезодоранти в стіку від Барберс - це окремий вид естетичного задоволення, адже це не просто біла пресована речовина, вони такі ніби трохи гелеві, виглядають максимально прикольно.

Синій - Musk & Vetiver - має ненав'язливий свіжо-деревинний аромат, в принципі, якщо ви толеруєте запахи чоловічих дезиків чи гелів для душу - то цілком можна брати не лише чоловіку, а й собі😉. Виробник зазначає, що дезодорант сприяє нормалізації потовиділення та пригнічує розвиток бактерій - це дійсно так, а ще продукт не залишає слідів на одязі, що теж доволі важливо.

Чорна баночка з помаранчевої смужкою - Tobacco & Patchouli Perfumed - це вже більш насичений, глибокий та на мій погляд скоріше чоловічий аромат. Можливо, це теж справа смаку, але я на собі не дуже люблю табачні ноти, хоч в цілому звучить недешево і доволі цікаво.

Дезодорант так само добре виконує свої функції, не блокуючи потовиділення під нуль, а прибираючи неприємний запах за рахунок нормалізації кислотно-лужного балансу та боротьби з бактеріями.

В цілому можу сказати, що ці новинки справді порадували, адже пройшли випробування не просто літньою спекою, а й фізичним навантаженням у вигляді будівельних робіт по встановленню паркану протягом 5 годин=)).