wowmom

Вії ростуть на очах! Або одна із кращих сиворіток для шикарного погляду

Вії ростуть на очах! Або одна із кращих сиворіток для шикарного погляду
Вії ростуть на очах! Або одна із кращих сиворіток для шикарного погляду

Привіт, красуні!

Я ніколи в житті не нарощувала вії, тому що від природи вони в мене самі по собі доволі непогані: достатньо довгі та підкручені. Але я одна із тих, хто вважає, що розмір таки має значення, особливо якщо це стосується вій, тому останні роки активно тестувала різні сиворітки для їх росту.

В мене були сиворітки від різних брендів, і різного цінового сегменту (Cherish, Wibo, FEG), та найкраща сиворітка, яка робить вії довгими до небес - це Minox ML Eyelash Grow Serum.

Вії ростуть на очах! Або одна із кращих сиворіток для шикарного погляду

Ця сиворітка на основі міноксидилу - препарату, який активно використовуєься для вирішення проблем з випадінням волосся. Взагалі, на самому початку, міноксидил був розроблений, як засіб для лікування гіпертонії та для контролю тиску. Але він має таку "побічну дію" - активація росту волосся.

Можна довго сперечатися, чи можна використовувати міноксидил, чи не можна, і обговорювати негативний вплив на організм людини, але з власного досвіду можу сказати, що міноксидил допоміг моєму чоловіку зупинити катострофічне випадіння волосся, а мені допоміг зробити вії екстремально довгими.

Minox ML Eyelash Grow Serum я використовую не вперше, і ніяких негативних реакцій, або алергії він в мене не викликав.

Сиворітку я наносила один раз день, щовечора, по росту вій, після демакіяжу, курсом 3 місяці. Потім не обов'язково робити це кожен день. Для підтримки результату, достатньо використовувати Minox 2-3 рази на тиждень.

Ну, і, власне, ось що отримала після закінчення курсу.

Слова тут зайві, адже результат просто шикарний.

Мене часто питають, ну як зробити такі довгі вії ? Так от здаю явки і паролі.

Уявляю, як буде круто виглядати, якщо ще й ламінування зробити. Думаю, можна взагалі і не фарбувати вії.

Я обожнюю сиворітку Minox ML Eyelash Grow Serum, і це не реклама, не огляд, не тестування, а щирий допис про засіб, який я купую вже втретє.

І буду купувати, бо серед аналогічних сиворіток, саме Minox дає найбільш виражений ефект.

Дякую за увагу 😘