Вії ростуть на очах! Або одна із кращих сиворіток для шикарного погляду
Minox ML Eyelash Grow Serum
Привіт, красуні!
Я ніколи в житті не нарощувала вії, тому що від природи вони в мене самі по собі доволі непогані: достатньо довгі та підкручені. Але я одна із тих, хто вважає, що розмір таки має значення, особливо якщо це стосується вій, тому останні роки активно тестувала різні сиворітки для їх росту.
В мене були сиворітки від різних брендів, і різного цінового сегменту (Cherish, Wibo, FEG), та найкраща сиворітка, яка робить вії довгими до небес - це Minox ML Eyelash Grow Serum.
Ця сиворітка на основі міноксидилу - препарату, який активно використовуєься для вирішення проблем з випадінням волосся. Взагалі, на самому початку, міноксидил був розроблений, як засіб для лікування гіпертонії та для контролю тиску. Але він має таку "побічну дію" - активація росту волосся.
Можна довго сперечатися, чи можна використовувати міноксидил, чи не можна, і обговорювати негативний вплив на організм людини, але з власного досвіду можу сказати, що міноксидил допоміг моєму чоловіку зупинити катострофічне випадіння волосся, а мені допоміг зробити вії екстремально довгими.
Minox ML Eyelash Grow Serum я використовую не вперше, і ніяких негативних реакцій, або алергії він в мене не викликав.
Сиворітку я наносила один раз день, щовечора, по росту вій, після демакіяжу, курсом 3 місяці. Потім не обов'язково робити це кожен день. Для підтримки результату, достатньо використовувати Minox 2-3 рази на тиждень.
Ну, і, власне, ось що отримала після закінчення курсу.
Слова тут зайві, адже результат просто шикарний.
Мене часто питають, ну як зробити такі довгі вії ? Так от здаю явки і паролі.
Уявляю, як буде круто виглядати, якщо ще й ламінування зробити. Думаю, можна вз агалі і не фарбувати вії.
Я обожнюю сиворітку Minox ML Eyelash Grow Serum, і це не реклама, не огляд, не тестування, а щирий допис про засіб, який я купую вже втретє.
І буду купувати, бо серед аналогічних сиворіток, саме Minox дає найбільш виражений ефект.
Дякую за увагу 😘
Коментарі (0)