Неочікув аний провал чи просто невдалий вибір?
Туш LAMEL, яку я більше не хочу бачити
Незважаючи на популярність бренду LAMEL, ця туш має всього 14 відгуків. Чому? Давайте розберемося разом.
В описі на сайті обіцяють миттєву довжину та ультрачорний колір. Але чи справді це так? (Спойлер: ця туш давно у мене, і я вже думаю, кому її подарувати... хоча кому взагалі потрібна туш, якою вже користувались?). Можливо, просто викину її у смітник. Розповім, чому.
Десь читала, що це та сама туш, яка до 2022 року була в колабі з Наталіною. І, звісно, побігла купувати, адже купляла ту туш двічі, і вона була моїм коханням з першого мазка. Плюсом стала акція з рожевою косметичкою — яскравою, дуже вмісткою, яку тепер обожнюю.
Пакування.
Зелений колір туші виглядає дорого і круто виділяється серед інших.
Пензлик.
Щетинки різної довжини, трикутна форма.
Це покриття в один шар. А нижче - в два шара.
Ціна.
329 гривень — не найдешевша туш, погодьтеся.
Колір.
Чорний як ніч.
Що сподобалось:
- Пакування, і тільки пакування...
Що засмутило:
- Туш осипається і робить із вас панду до кінця дня. Серйозно? У 2024 році більшість тушей так не роблять!
- Замість обіцяного подовження — павучі лапки.
- Ціна завищена. За такі гроші краще взяти туш від Maybelline, адже вони дійсно вміють робити хорошу туш.
Вердикт: 2/10.
Це перший продукт від LAMEL, який мене розчарував, хоча у мене вдома справжня колекція від цього бренду.
Якщо ви вже тестували цю туш — поділіться своїми враженнями в коментарях. Можливо, у вас є фаворити серед тушей LAMEL? Буду рада почути ваші рекомендації, бо цей варіант я точно більше не куплю.
Коментарі (0)