Lily♥️

Базовий догляд для чутливої шкіри від Bioderma

Ви вже добре знаєте моє захоплення брендом Bioderma, і це не реклама))

Я на постійній основі маю в догляді засоби з лінійки Sensibio, головне, що я точно знаю, що ці засоби не викликають алергії та гарно переносяться на чутливій шкірі. Цей гель крем для контуру навколо очей не виключення.

Bioderma Sensibio Eye – це зволожуючий гель крем, який знімає набряклість, заспокоює, розгладжує заломи на шкірі та зволожує. Не містить парабенів, феноксіетанолів і парфумів.

Для тих, у кого чутлива та непереносима шкіра, сподобається! Хоча я ще дуже хочу спробувати крем для очей з лінійки Atoderm– теж чула гарні відгуки про нього.

• Упаковка 15 мл, звичайний об'єм, носик дуже зручний. Нещодавно почула, що для однієї зони навколо ока потрібно засобу саме в одну "рисинку" не більше) і цього буде цілком достатньо. Тобто загалом тобі потрібно дві рисинки крему), з таким носиком) ти зможеш регулювати це дуже легко, ту кількість продукту, яку потрібно, що дуже приємно.
  • Тектсура також дуже легка і приємна. Це гель, що дуже легко наноситься. Він швидко вбирається в шкіру, але залишає відчуття зволоження. Я також відчуваю, що ефект зволоження зберігається дуже довго.
  • Гель зовсім не дратує очі, у мене дуже чутливі очі та шкіра в цілому.

Про інші засоби, вже неодноразово писала, тому не буду повторюватися)

Тому рекомендую! ❤️