getejra

Сироватки

Сироватки

Ще рік тому я вважала, що такий продукт як сироватка -це просто маркетинговий хід. Але я все одно придбала свою першу сироватку від Smart4derma, розчарувалась і вирішила що таки так - чисто маркетинг. Але весною я почитала дописи Anna_feerie про cos de baha і вирішила спробувати ще раз 😁 одразу ж скажу, що не дарма. Першими моїми улюбленцями стали на ранок з вітаміном С та на вечір з ретинолом (планую окремий допис про них, як побачу трішки більше результату від ретинолу, так як він накопичувальний, але в подальшому хочу взяти щось з більшим % ретинолу). Потім додалась La Roche Posay Mela B3 і нещодавно додала Hillary з гілауронкою та Eveline з пептидами для обличчя і кофеїном для шкіри навколо очей (про них також потім зроблю окремий допис).

Я бачу багато кардинально різних відгуків про одні й ті ж засоби, тому для себе зрозуміла, що нічого, крім тестування на своїй шкірі, не дасть вам відповіді чи підійде цей засіб. За що я полюбила сироватки - влітку їх можна не закривати кремом (якщо ти не йдеш на вулицю) - і в мене нема відчуття обтяження на шкірі.

Сироватки
Сироватки

Я маю 2 сироватки від цього бренду з вітаміном С, поставила перед ними задачу і мені здається, що вони справляються - коли почну другу сироватку і впевнюсь, що проблема не повертається - напишу про це допис з порівнянням цих двох сироваток і чи можна їх легко заміняти одну на іншу. Мені дуже подобається текстура, для мене вона не липка, не скочується та поверх неї гарно лягає сонцезахсит. Тримаю в холодильнику тому вранці це окремий кайф наносити її на обличчя.

Мініатюру цієї сироватки я отримала на тестування в аптеці. Мені подобається її аромат, але вона доволі липка та фарбує обличчя в персиковий відтінок, так як у мене немає пігментації і я не побачила від неї якоїсь дії - то відставила. Але потім в клубі прочитала пораду використовувати її точково на сліди від акне - і ось тут вона справді працює. у мене на животі весною з"явився підшкірний камедон який затвердів та шкіра взялась темним відтінком - я почала наносити туди сироватку і тепер там вже немає твердості, поки ще лишився незначний кольоровий слід.

Я використовую її для чергування з ретинолом на вечір. У мене дійсно після неї є відчуття наповненості шкіри вологою, ліфтинг ефект та додаткове зволоження. Наношу після очищення та тонізування шкіри. Мені подобається консистенція - не дуже рідка та тягуча. Ненав'язливий тонкий запах, що теж плюс для мене. Влітку після сироватки крем не наношу - мені цілком достатньо.