saybeautyk

Jole | PHA Gentle Peeling Serum РН 4.0

Jole | PHA Gentle Peeling Serum РН 4.0

Всім привіт! Повертаюсь з новим оглядом на цікавий продукт, а також обіцяю на днях показати всі свої пусті баночки, бо назбиралось там ой-ой🤪

А сьогодні про ультраніжний пілінг з полігідроксікислотами від бренду Jole.

Косметолог бренду Вікторія розповіла мені всі моменти, повʼязані з ним, все розклала по поличках - це дуже цінно ❤️.

Полігідроксікислоти (РНА) - найлагідніші з усіх, що тільки існують (лактобіонова кислота, глюконолактон). Вони мають високу молекулярну масу (завдяки чому проникають не так глибоко) і також у своїй структурі багато молекул -ОН, тому вони додатково ще мають гарну зволожуючу дію.

РНА-кислоти дуже делікатно відлущують шкіру - мʼякше, ніж це роблять АНА- чи ВНА.

Jole | PHA Gentle Peeling Serum РН 4.0

Цей пілінг іде в обʼємі 30 мл, пакування - стандартний флакон з піпеткою (все скляне).

Засоби Jole не мають коробок, вони запаковані у плівку - насправді такий від пакування мені подобається більше, бо від тих коробок потім не знаєш, куди діватись 🤪

Засіб має рН 4 - ідеальний для шкіри, ще не надто кислий, але вже і не нейтральний.

У складі, окрім РНА-кислот глюконолактону і лактобіонової кислоти (ніжне відлущення і антиоксидантна дія) є також пантенол для відновлення шкіри, сечовина для більш глибокого зволоження, бісаболол і центела як протизапальні компоненти та комплекс амінокислот (валін, лізин, пролін, серин) для відновлення і стимуляції колагеногенезу.

Сироватка прозора, за консистенцією це рідкий гель - вона не містить у складі олійних компонентів, а отже достатньо водяниста і не липка, не жирна.

Засіб вʼязкий, але ріденький 💧- крапля форму не тримає.

На моїй щільній, жирній та проблемній шкірі найбільш гарно було помітно ефект саме зволоження та насичення вологою.

Взагалі-то це пілінг і для чутливої шкіри виробник радить наносити на 10 хвилин і змивати засіб зі шкіри.

А от для такої, як моя - його можна використовувати і в якості сироватки, що я і робила.

Спочатку наносила і як пілінг, згодом почала по вечорам декілька разів на тиждень як сироватку. Тепер же я наношу її щоденно, але в ранковій рутині (і обовʼязково закриваю спф-кремом❗️Бо це в будь-якому разі кислоти).

За півтора місяці користування цим засобом рівень зволоження моєї шкіри суттєво підвищився (хоча до цього вона постійно була зневодненою). Як би це парадоксально не звучало, але кислотний пілінг зволожує шкіру і після його нанесення шкіра ніби насичується вологою. Дуже подобається це відчуття саме зранку)

РНА-кислоти також чудовий антиоксидант, тому вони добре дружать з спф і гарно підходять для ранкової рутини, бо не є агресивними.

Мені здається, що з цим пілінгом також шкіра стає ніби трохи рівнішою - пори здаються вужчими, ніж вони є насправді, хоча їх розмір закладений генетично і він не змінюється протягом життя) але візуальний ефект мені подобається.

Звичайно, як і будь-який кислотний засіб, цей пілінг також відлущує шкіру, але його плюс в тому, що робить він це дуже мʼяко і непомітно, без подразнень чи сухості, не викликає стягнутості та печіння.

Думаю, що чутлива шкіра, яка не може собі дозволити більш сильні кислоти, оцінить даний пілінг 💯

Якщо ви шукаєте мʼякий, але дієвий кислотний засіб - ця пілінг-сироватка ідеально підходить під запит.