L-вигин у вій
або лисячі очі без смс і реєстрацій🦊
Відкриваю світ людям, які раніше не задумувались, що у вій є стільки опцій😮
Якщо, що я сама лише нещодавно почала помічати такі деталі і копатись в теорії, бо раніше окрім стрічкових вій більше нічого і не користувала😳
Чуть теорії
Я сподіваюсь, що я знайшла найвичерпнішу картинку по видах вигину вій. Сама в шоці що їх існує прям ну дуже багато. І кожен вид використовується для своїх потреб і підбирається під кожного клієнта, ну або забаганку клієнта.
Сподіваюсь, що спеціалісти з нарощування мене не закидають ганчірками за такі вислови😅
Так от повернемось до наших "вигинів".
Що користую я
Стало цікаво, який вигин в мене найулюбленіший. Виявилось що D i C в мене по 7 упаковок🫣
Тепер до них додалось ще 2 упаковки з вигином L. Зараз розкажу чим вони мене так зацікавили ☺️
Вії і мене пучкові на плоскій основі.
Ще чуть фоток не на очах🤣
В якості наглядного посібника вирішила приклеїти вію на палець, щоб було краще видно і зрозуміло як відрізняються L і С вигини в просторі та по направленню)
Нарешті демонстрейшн на очах
Я розумію, що в темному куточку ока важко знайти чорні вії, але ви просто подиві ться як витягується око лишень за допомогою трьох пучків😳 Якщо цю справу (вії) доповнити макіяжем для видовження форми очей і зробити томний прищур - то на прогулянку вийде чуттєва лисичка 🦊
На останньому фото прям видно як вигин моїх вій відрізняється від пучків, але якщо вас будуть розглядати не впритул, то боятись нема чого💜
Післямова
Отакий короткий, але сподіваюсь цікавий і корисний допис в мене вийшов💜
Вже готую нові дописи про віральні блиски LAMEL та містері палітру від Jeffrey Star ✨
Дякую за увагу 😍
До зустрічі в нових луксах та дописах 😘
Коментарі (0)