Vikulyk

Недаремно я так давно його хотіла

Недаремно я так давно його хотіла

Тільки гляньте на цей шик, такий кремчик буде окрасою вашої сумочки, ось спробуйте витягнути і всі будуть за нього питати, виглядає неймовірно стильно.

І так я повелась на дизайн, бо він розкішний, але і самі властивості засобу мені теж дуже сподобались.

Недаремно я так давно його хотіла
Недаремно я так давно його хотіла

Як ви уже помітили-крем йде в коробочці. До тюбика прикріплена цепочка, що робить його дизайн унікальним і впізнаваним.

Я обрала новинку, є в бренду кремчики в білій і чорній тубі (саме на них давно облизувалась), які стали бестселлерами, але ці манять унікальністю ароматів, адже Dott цього так гарно розповідали саме про запашні композиції, тому я не могла втриматись.

Аромат дуже приємний, він доволі солодкий, пряний і затишний, мені дуже подобається. Деякий час крем тішить своїм ароматом на шкірі рук.

Крем легко відкривається, цепочка не заплутується, адже тут продуманий механім, який крутиться на кришці.

Також в коробочці приходить конус, яким легко пробивається захисна плівка.

Текстура легка, він швидко поглинається. При цьому робить дуже приємну на дотик шкіру, як шовк. Мені вистачає зволоження, і також впевнена, що на більш холодну пору року його буде теж достатньо.

Відтінок дуже цікавий, він світло-сірий, бренд знову потішив чимось цікавеньким.

В складі присутні кераміди-доволі хороший інгрідієнт для відновлення, зволоження і омолодження шкіри, тому тут буде присутній накопичувальний ефект.

Трішки деталей, вони того варті.)

Знайомство з кремом для рук Dott Spicy Ash склалось добре, крем потішив гарним виглядом, аромат і доглядом. Також я не втрималась і спробувала кремчик ще й в рожевій тубі, аромат там теж неймовірний, але про нього трішки згодом.