Blondie_rs

Дорожня косметичка: що я брала з собою в поїздку?

Дорожня косметичка: що я брала з собою в поїздку?

Привіт всім! З цієї поїздки я винесла собі таку фразу - "Відпочивати теж тяжко!" 😂 Плотний розпорядок дня - встигнути на безкоштовний сніданок (а в 5-зірковому готелі це виявилось дуже смачно та різноманітно), побігти в номер за купальником - і на водні процедури. Джакузі, різноманітні масажні басейни, 100500 різних видів бань, які потрібно затестити. Під кінець дня ти вертаєшся в номер вижатим лимончиком 😁 Трохи скучновато, приходилось заставляти себе нічого не робити. Але я би була не я, якби не взяла з собою косметичку з засобами, які хотілось би красиво відзняти. Я подумала "О, там буде гарно! Будем робити контент". Тим не менше, я не хотіла брати з собою валізу, наповнену косметикою. Старалась взяти по мінімуму і справді те, чим би користувалась. Як не дивно, я взяла замало 😳 І сама шокована, що в чоловіка речей на цей раз виявилось більше. Аж дивно, скажіть!?

Ну що ж, перейдем до доглядової косметики. Дорога була не далекою, тож це вже полегшувало підбір засобів. Тут стали в нагоді усі мої мініатюрки, та навіть пробники!

Для волосся я взяла лише олійку CHI, бо вона гарно розгладжує та живить. А так як я мию голову не кожен день - брати цілий набір для волосся я не бачила сенсу, тож цього було цілком достатньо.

Для тіла та рук взяла міні-версію бальзаму Rituals; та антиперспірант Biotrade (теж у мініатюрі), яким користуюсь рідко, виключно за потреби.

Ну і для обличчя: термальна вода La Roche-Posay, гідрофільна олійка Celimax, маска Isntree, сонцезахист Skin1004. В пробничках: дві пінки (Round Lab по текстурі як моя улюблена Lebelage, а CU Skin - гелева, що вспінюється з водою), сироватка з вітаміном С та зволожуючий гелевий крем від Skin & Lab.

Які корективи я б внесла наступного разу? Пробники - це класно, але крему було замало 😁 Маскою я не скористалась, тож це був зайвий засіб.

З собою взяла суто по списку те, чим справді користуюсь щодня (за виключенням 3 засобів для губ, бо хто знав, який колір мені захочеться 😊). Тож, зі мною цього разу поїхали: зволожуючий кушон Missha, консилер Maybelline Fit Me, пудра 2в1 від SheGlam, віск для брів Zola, туш для брів Essence, олівчик для брів Maybelline Ultra Slim, кремовий олівчик для слизової Essence, румʼяна з сяйвом Mesauda, пінцет? 😅, олівчик для губ Maybelline, дві туші - Lamel i SheGlam, пензлик для румʼян Morphe, матова стійка помада SheGlam, кремовий тінтовий бальзам Colourpop, сяючий плампер Sheglam, бальзам Carmex та парфум Avenue des Parfums Sexy Miami.

Без чого могла б обійтись? Ну, по-перше, без пінцету. Я не знаю, для чого я його брала "на випадок якоїсь волосинки". По-друге, без консилеру. Оскільки кушон трішки мені зажовтий, щоб наносити плотним шаром на обличчя - я його придумала давати для маскування темних кіл під очима; і з цим він гарно справляється. Дві туші теж були зайвими. 😁

Але загалом я собою задоволена, що я не брала півшафи усього непотрібного і вклалась дійсно по-мінімуму 😇