Алла

Слухняне та доглянуте волосся? Це просто!

Стосунки з волоссям у мене завжди були складними. Моє балканське коріння передало мені вітання у вигляді хвилястого, пухнастого і пористого волосся. Догляд за ним завжди вимагає зусиль та часу. Тим більше, що після фарбування воно у мене ще й ослаблене та пошкоджене.

Донька звернула мою увагу на українського виробника, бренд ProfiStyle.

ProfiStyle - європейська якість на ринку України.

Тривалий час на європейському ринку косметичних засобів були представлені західні бренди. У 1993 році з’явилася українська косметика для волосся ProfiStyle, яка швидко стала популярною і завоювала прихильність споживачів. Марка з’явилася в результаті спільної роботи фірми «Вікі» та професійних стилістів із різних міст України. Косметика виробляється згідно зі стандартами, прийнятими у світовій практиці.

Я спробувала шампунь та маску-спрей для волосся.

Отже, що обіцяє виробник.

Маска

Інгредієнти: aha-кислоти, кератин, молочна кислота, моринга, пантенол, протеїни, саліцилова кислота.

Формула засобу: без змивання, з гліцерином.

Тип волосся: пошкоджене.

Країна ТМ: Україна.

Зроблено в: Україна.

Маска-спрей «Миттєве відновлення» підходить для всіх типів волосся. Це засіб швидкої дії, здатний змінити на краще стан ваших локонів, захистити їх від згубного впливу фена або плойки.

Особливо рекомендована маска-спрей у догляді за пошкодженими і пересушеними пасмами. Унікальна формула засобу містить всі необхідні зволожувальні та живильні компоненти, необхідні для здоров'я і краси ваших локонів. Екстракт моринги і протеїни пшениці забезпечують повноцінний догляд, насичують вітамінами пасма, пригладжують кутикулу, роблять волосся неймовірно гладеньким і шовковистим.

У складі маски-спрею є кератин, який заповнює пошкоджені ділянки пасом, зміцнює волосся, візуально робить його густішим і об'ємнішим. Регулярне використання засобу зменшує ламкість локонів, робить їх більш слухняними і податливими під час укладання, подовжує відчуття чистоти і свіжості. Маска-спрей створює захисну плівку від негативного впливу навколишнього середовища.

Застосування: рівномірно розпорошити з відстані 30 см на вологе або сухе волосся, відступаючи на 2-3 см від коренів волосся. Розчесати. Не змивати.

Шампунь

Біосірковий шампунь Profi Style Sebum Shampoo для жирного волосся.

Шампунь Sebum від бренду Profistyle допоможе вирішити проблему волосся, яке схильне до підвищеної жирності. Тепер вас буде тішити його легкість і свіжість протягом дня. Препарат добре справляється зі своєю основною функцією ? усуненням забруднень волосся та шкіри голови. Водночас м’яко впливає на їх структуру й надає протизапального ефекту.

В активній формулі продукту є сірка та провітамін В5. Також до складу додали екстракт кореню реп’яха та пекучої кропиви. Завдяки цьому шампунь відмінно справляється з нормалізацією роботи сальних залоз і відновленням водноліпідного балансу.

Інгредієнти:

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Cocamide DEA, Sodium Chloride, Coco-Glucoside, Glycol Distearate, Pyridoxine HCI, Cocamide MEA, Niacinamide, Arctium Lappa Root Extract, Urtica Dioica Leaf Extract, Glycerin, Panthenol, Hydrolyzed Yeast Protein, Glyceryl Oleate, Threonine, Allantoin, Biotin, Polyquaternium-10, Moringa Pterygosperma Seed Extract, Laureth-10, Sulfur, Parfum, Citric Acid, Disodium EDTA, Polysorbate 80, Benzyl Alcohol, Triethylene Glycol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Linalool, Benzyl Salicylate, D-Limonene.

Застосування: намочіть волосся. Невелику кількість шампуню спіньте в долонях й нанесіть на волосся. Помасажуйте шкіру голови та волосся біля коренів. Змийте великою кількістю теплої води. Для отримання найкращого ефекту рекомендуємо повторити процедуру.

Враження

Прочитала у відгуках, що раніше маска була, як крем. Мені ж вона дісталася вже у іншому форматі, у вигляді рідини. Розбризкується добре. На фото є до і після використання. Волосся гарно розчісується, не плутається, вирівнюється, розгладжується, приємно пахне. Мені сподобалося.

Тепер про шампунь. Я зрозуміла, що безсульфатні шампуні - це не моя тема. Все ж таки треба ним мити частіше або комбінувати із сульфатним шампунем. 4 із 5.

P.S. Сьогодні дізналася, що за покупки українських брендів ще й можна буде отримувати кешбек через "Дію". Це гарна ініціатива, яка спонукає підтримувати українських виробників та купувати саме українське, адже наші товари мають чудову якість та близькі нам інгредієнти.

А ви купуєте українське?