Yana Osyka

CLINIQUE Almost Lipstick, Black Honey

Пакування сподобалось. Наче металева цигарка в руках. Як раз віє вайбом 90-х, коли й був популярний Black Honey.

Помаду вигадали в 1971 році, а в 80-х покращили формулу і зробили форму стіку. Як кажуть виробники, прикол відтінку Black Honey в тому, що він пасує будь-якій людині та робить ваш колір губ більш насиченим і яскравим. Цей продукт пов'язаний зі сферою кінематографа. Дрю Беррімор носила його в дев’яностих, Емілія Кларк обирає його сьогодні, а Лів Тайлер була з ним у Володарі кілець. Ще знайшла згадку про культовий фільм 80-х "Клуб Сніданок”. В Україні він не дуже популярний, а ось в США це класика. Одна з головних героїнь протягом всього фільму носить Black Honey. Акторку звати Моллі Рінгволд, і ви точно її бачили у фільмах 80-х. Коротка історична розповідь закінчилась, продовжуємо обговорювати помаду.

Колір перестиглої вишні з рожевим підтоном. На свотчі здався старечим бабусиним відтінком. Але на вустах це зовсім інша справа. Якщо ще й взяти на контур нюдовий олівець, вийде ідеальне комбо на осінній сезон. Хоча ще літо, а я вже активно користуюсь цією помадою.

Текстура напівпрозора, можна нашаровувати скільки хочется. Губи не сушить, нагадує сучасні бальзами, але формула трохи твердіша. Через це в пакуванні стік не ламається (привіт tarte Maracuja Juicy Lip Plumper).

Звичайно ж така текстура обід не переживе, але для мене це не проблема. Я й так завжди ношу кілька помад в сумочці, щоб при будь-якій нагоді нафарбувати вуста.

Неочікувано, але CLINIQUE Almost Lipstick у відтінку Black Honey дуже сподобалась. В оглядах бачила що декому цей колір здається затемним, але мені він ідеальний. Можливо я б хотіла додати трохи коричневого пігменту, але це підправляю завдяки коричневому кольору. У всьому іншому це класична відома помада, яку обожнює безліч людей.