Sunscreen від Joko Blend: must have для всіх сезонів
Рекомендую перевірений на власній шкірі засіб від ультрафіолету 😎
Історично склалася думка, що SPF-засоби блокують пори, лишають на шкірі жирний блиск чи білий наліт, але сьогодні формули стали сучасні, вдосконалені та створені за інноваційними технологіями.
Я користуюся санскрінами круглий рік, бо користуюся активами незалежно від пори року (знаю, що це суперечить нормам), майже всі активні інгредієнти підвищують фоточутливість — сприйнятливість шкіри до сонця. Так, можу користуватися ретинолом, кислотами, вітаміну С, але без санскрину шкіра тільки старітиме.
Joko Blend SPF 30 забезпечує достатньо високий рівень захисту шкіри від ультрафіолетових променів UVA і UVB, якого мені достатньо для осені. Містить фотостабільні хімічні фільтри нового покоління, завдяки чому запобігає появі почервоніння та сонячних опіків, перешкоджає появі пігментації та захищає від передчасного старіння. Не залишає білих слідів та липкості, некомедогенний. Підходить для всіх типів шкіри.
Крем містить хімічні фільтри - спеціально синтезовані речовини, які поглинають ультрафіолетове випромінювання, вступають з ними в реакцію в результаті якої воно знешкоджуються. Засіб має широкий спектр захисту - одночасно нейтралізує ультрафіолетові промені типу А та В: фільтри буквально приймають удар на себе та блокують проникнення сонячних променів всередину шкіри. Світлопоглинаючі фільтри діють ефективно, стійкі до дії води та не залишають на тілі видимих слідів.
Активні компоненти
Пантенол, вітамін Е, екстракт алое, екстракт хмелю, масло ши, екстракт опунції.
Joko Blend SPF 30 легко наноситься, швидко вбирається, не залишає жирної плівки. Не жирниться та не біліє на шкірі. Має легенький, ненав'язливий аромат. Шкіра під ним не "париться", тож макіяж не пливе. Абсолютно комфортний засіб.
Мені санскрін від Joko Blend дуже сподобався, бо у нього немає жирного фінішу і він гарно захищає від ультрафіолету. Цьому бренду я можу довірити свою шкіру.
А ви користуєтеся spf восени? 🍂
Коментарі (0)