Vik_Sem

Максимальне зволоження та бархатистість для шкіри

Максимальне зволоження та бархатистість для шкіри

Всім привіт, дорогі любительки б'юті-індустрії і не тільки)))

Сьогодні хочу поділитися з вами відгуком на продукт від бренду Tink Mango & Milk Proteins Superfood For Body із солодкою назвою "Крем-суфле для тіла Манго-Молочні протеЇни".

Дуже легкий, повітряний, м'який і зволожуючий, шкіра після нього така приємна і по-справжньому зволожена. Ну що ж, розглянемо все по порядку.

Що нам пише виробник:

"Крем-суфле для тіла має легку текстуру, завдяки якій легко наноситься та швидко вбирається. Засіб збагачений олією ши, яка надає шкірі м'якості. Екстракт манго має тонізуючі та зволожуючі властивості, сприяє регенерації клітин. Гідролізовані молочні протеїни допомагають підтримувати шкіру пружною та пружною, насичують її поживними речовинами."

Обіцяє: відновлення, пом'якшення, зволоження.

Спосіб застосування: нанести на шкіру легкими рухами, що масажують, до повного поглинання.

Зовнішній вигляд упаковки: крем знаходиться в досить великій пластиковій баночці з кришкою, що повністю знімається, об'ємом 250 мл. Має захисну пломбу, яка гарантує, що засобом ніхто не користувався. На упаковці вказаний склад, вся інформація про продукт, виробник, умови зберігання, термін придатності.Кришечка також красиво прикрашена картинкою манго, що додає упаковці плюсик.

Максимальне зволоження та бархатистість для шкіри

Аромат: приємний, спокійний, нерізкий аромат манго з молоком.

Консистенція: м'яка, кремова, середньої густоти, тане при контакті зі шкірою.

Колір: персиково-жовтогарячий

Структура: крем має свою форму, не рідкий, не розтікається по шкірі, не капає, а легко розмазується.

При нанесенні немає неприємних відчуттів, і що найголовніше - не утворюється білої плівки.

Цей крем використовую щодня після прийняття душу вранці та ввечері для догляду за тілом.

Дуже зручний для використання вранці, тому що швидко вбирається у шкіру та не залишає жирних слідів. Шкіра дійсно стає м'якою та бархатистою, як нам обіцяє виробник. Так що пункт ЗВОЛОЖЕННЯ даний крем виконує. Шкіра набула більше м'якості, зволоження та бархатистості – на всі 100%. Шкіра стає шовковистою, максимально приємною на дотик.

Особисто мені крем за ароматом і справді нагадує манго, так і хочеться трохи спробувати на смак щоразу, коли відкриваєш банку))).

Чула, що комусь крем більше нагадує йогурт за консистенцією, ніж суфле, але мені здається, що це ідеальна консистенція крему-суфле, іншу я б не спробувала навіть. І ще важливий пункт – крем не викликає алергічної реакції, що може підходити для будь-яких типів шкіри!

Плюси крему-суфле від бренду Tink Mango & Milk Proteins Superfood For Body:

1. Дуже легка, повітряна, м'яка консистенція

2. Спокійний, нерізкий аромат манго

3. Крем тримає свою форму

4. Не розтікається по шкірі

5. Немає неприємних відчуттів, білої плівки при нанесенні

6. Шкіра стає максимально м'якою та бархатистою!

7. Шкіра по-справжньому зволожена і шовковиста на дотик!

8. Швидко вбирається

9. Не залишає жирних слідів

Мінуси продукту:

Відсутні.

Я однозначно рекомендую крем-суфле для тіла зі смаком манго від бренду Tink Mango & Milk Proteins Superfood For Body. Він робить шкіру м'якою, шовковистою та бархатистою. Прийнятна вартість і хороший результат - ось дві основні елементи даного товару.