Spodobaieva Maryna

ACME-COLOR BEAUTY

ACME-COLOR BEAUTY

Тут взагалі дуже цікава історія, бо спочатку я її побачила в дописі красуні Missmili🤍 з думкою щось таке знайоме. Тільки вже потім коли я її придбала зрозуміла, що вони просто змінили дизайн і вдосконалили формулу. Бо я її пам’ятаю саме з жіночками на пакуванні. Тож з дикою вишнею я була знайома раніше.

Тут досить не погана формула містить екстракти трав і захисні компоненти. Великим плюсом для мене є відсутність аміаку. Фарба не пошкоджує структуру волосся, дбайливо фарбує одночасно і живить волосся, надаючи йому блиск і м’якість.

В середині ви знайдете:

1. Фарба Екмі-Колор «Б’юті» – 1 туба;

2. Інструкція із застосування – 1 шт;

3. Рукавички – 1 пара (це для мене великий плюс, бо чомусь в дорожчі фарби не завжди їх кладуть).

Вона відразу готова до тонування, дуже проста у застосуванні та не потребує змішування з окислювачем. Дуже легка в нанесенні, не тече по волоссю, легко та рівномірно розподіляється.

ACME-COLOR BEAUTY
ACME-COLOR BEAUTY
ACME-COLOR BEAUTY

Рекомендації з опису:

• Найкращий результат фарбування досягається при виборі відтінку, який найбільш близький до кольору Вашого волосся;
  • Продукт не призначений для 100% зафарбовування сивини. Результат фарбування сивого волосся: від легкого тонування до маскування сивини. В моєму випадку спочатку вона стала фіолетова, після першого разу повернулася на місце;
  • Не застосовуйте фарбу «Б’юті» на волоссі, яке раніше було пофарбоване хною;
  • Після тонування фарбою, не рекомендується робити маски для волосся на масляній основі;

Склад: Aqua, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate (and) PEG-100 Stearate, Propylene Glycol, Cetrimonium Chloride, Ethylhexyl Stearate, Ethoxydiglycol, Ceteareth-20, Dipalmitoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate, Ethanolamine, Chamomilla Recutita Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Sorbus Aucuparia Fruit Extract, Disodium EDTA, Parfum, Triethylene Glycol (and) Benzyl Alcohol (and) Propylene Glycol (and) Methylchloroisothiazolinone (and) Methylisothiazolinone, May Contain [+/-: HC Red No.3, HC Yellow No 2, HC Orange No 1, Disperse Violet 1, HC Blue No. 2.

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ:

1. Надіньте рукавички і нанесіть фарбу із тюбика на попередньо вимите, вологе волосся. Я зазвичай використовую майже на сухе.

2. Витримайте від 20 до 50 хвилин в залежності від бажаного результату (чим довше час витримки, тим інтенсивніше відтінок).

3. Після фарбування ретельно промийте волосся водою.

Ідеально підходить для тих бажає вирівняти або «освіжити» колір, експериментує з новими відтінками, а також для тих, хто бажає надати волоссю насичений, натуральний відтінок.

Вистачило тонування мені на тиждень, догляд в мене все-таки більш маслянистий тож не дивно. Після змиття кінці виглядали більш фіолетовими, але після другого миття колір зник і мене чекав майже мій натуральний колір. Стан волосся з нею не погіршився, це вже виявися не перший мій досвід. Тож в цілому можу сміливо рекомендувати.

💙