Аромадифузор Avenue Des Parfums Home Musk & Floral
Пікантний цитрус з деревними нотами
Аромадифузори вже давно стали важливим елементом декору та комфорту в сучасному інтер'єрі. Вони не лише наповнюють приміщення приємним ароматом, а й створюють особливу атмосферу, що відображає настрій.
Якщо ви шукаєте свіжий аромат для дому, який буде підкреслювати елегантність та затишок вашої домівки, Musk & Floral буде ідеальним доповненням для полички, бо він поєднує в собі яскраві квіткові та цитрусові нотки з східними акцентами.
Аромат
Аромат цього дифузора розкривається поступово, що дозволяє насолоджуватися кожною фазою його звучання.
Тип аромату: квіткові, східні
Початкова нота: Бергамот, Грейпфрут, Мандарин, Рожевий перець, Чорний перець
Нота серця: Кедр, Кориця, Пачулі, Троянда
Кінцева нота: Деревинні ноти, Ладан, Мускус, Шкіра
В першу чергу відчувається яскрава цитрусова свіжість бергамоту, грейпфрута та мандарина. Вони надають аромату легку кислинку, яка освіжає простір. Доповнюють цю композицію нотки рожевого та чорного перцю, що додають аромату пікантної гостроти та підкреслюють його інтенсивність.
Якщо прислухатись, ще десь літає гострота та пікантність кориці з пачулі, а далеко є шкіра та дерево, яке додає аромату тепла, а шкіра додає тонкої елегантності.
Аромат квітковий східний з відчутною кислинкою та гостротою, що створює атмосферу розкоші та комфорту.
Мені засіб ідеально підійшов для передпокою, щоб всі гості відчувати ці нотки з порогу одразу.
Враження
Цей аромадифузор виконаний у витонченому мінімалістичному стилі, що робить його ідеальним доповненням до будь-якого інтер'єру. Корпус виконаний з міцного прозорого скла, крізь нього видно синій яскравий колір. В наборі йдуть 6 синтетичних паличок в наборі, які поступово вбирають ароматичні олії та повільно виділяють їх у повітря.
Спочатку я поставила 3 палички, і навіть їх мені було забагато, тому я залишила 2 для оптимальної ароматизації без приторності.
З візуального погляду, його вистачить десь на 4 місяці мінімум, і вважаю це достойний результат.
Цей дифузор я використовую у передпокої, але думаю, буде ідеальним також у вітальні або робочому кабінеті.
Підсумки
Аромадифузор з квітково-східним ароматом стане справжньою окрасою вашого дому.
Він не лише наповнить простір вишуканим ароматом, але й додасть нотку розкоші та гармонії до вашого повсякденного життя. Його універсальність та елегантний дизайн дозволяють використовувати його в будь-якому інтер'єрі.
Коментарі (0)