Твоє тіло скаже "так"!
"DELICATE" Body Oil by Mixtura 🌸
Я раніше ніколи не відчувала чогось подібного... Правда!
Це щось на дуже ніжному, наче перший поцілунок з коханою людиною, тільки метилики ззовні 🦋
Олійка "DELICATE" від Mixtura сподобалась мені одразу і я готова поділитись її перевагами :
1) Шкіра після використання НАДЗВИЧАЙНО м'яка і ніжна🌸 Такою я її ще не відчувала, чесно! І ніколи не могла собі уявити, що 1 засіб настільки змінить стан шкіри.
2) Олійка підходить і для зволоження шкіри після душу тощо, і як масажна олія. Ще я помітила, що вона чудово заспокоює подразнення після гоління 🦵
3) Вона не лишається на шкірі масною плівкою. Звісно ж це олійка і для того, щоб шкіра її поглинула треба хвилин 10, але опісля лише приємні відчуття дитячої шкіри. Рушники і одяг не "задихаються" опісля ( хто часто користується олійками зрозуміє)
4) Аромат натуральний і врівноважений 🌸 Це відмітила і я, і друзі, котрі були поруч зі мною на басейні. Він ніжний, квітково-деревний і дуже приємний.
5) Склад приголомшливий : ефірна олія рожевого дерева, ефірна олія Мирри, ефірна олія герані, олія абрикосових кісточок, олія із зародків пшениці, олія авокадо 🥑
6) Економне використання 👛
Для повноцінного масажу достатньо всього декілька натисків.
7) Ергономічне пакування 🧴
Стильна баночка із темного скла, об'ємом 100мл легко поміщається до пляжної сумочки і формат Travel size дозволяє брати олійку з собою у подорожі ✈️ Також дозатор-помпа має блокування випадкових натисків.
8) Ціна 🔥
За 350-400грн отримати натуральний, якісний засіб, котрий шкіру перетворює на шовк - рівноцінно, що знайти скарб в Карибському морі. Це дійно скарб, без перебільшень, тому я наполегливо рекомендую спробувати цю чародійну олійку. Словами передати складно!
Коментарі (0)