Anna_feerie

Коли немає можливості повноцінно прийняти душ

Коли немає можливості повноцінно прийняти душ

Дуже хочеться, щоб подібні косметичні штучки ми всі використовували лише під час подорожей, на пікніках, на риболовлі або під час заміни масла в гаражі)). Але трапляється різне і від вимкнення світла разом з водою ніхто не застрахований, тому одноразовий душ точно має бути в запасі разом з вологими серветками, туалетним папером та іншими засобами "першої побутової необхідності").

Коли немає можливості повноцінно прийняти душ

Це класична версія, вона трохи відрізняється від інших, тож про все розкажу далі)). В середині пакування знаходиться губка (доволі велика за розміром та жорсткенька), а також рушник.

Губка пропитана мийним засобом, який активується при додаванні 25 мл води. В складі декалька видів ПАР, молочна кислота, екстракти ромашки, розмарину та гіркого апельсину. Виробник зазначає, що мийна основа має Ph 5,5, э гіпоалергенною та підходить навіть для інтимної гігієни!

Використанні доволі просте: треба помістити губку знову у пакування та додати необхідну кількість води. Далі вспінити і приступати до купання)). При контакті з водою зелені смужки на мочалці розчиняються і з'являється піна. Аромат дуже легкий, мені нагадує озон (як під час процедури Дарсонвалю)).

Працювати бажано швидко, щоб піна не осіла - тоді вистачає для очищення всього тіла з макушки до п'ят. По відчуттях - як легенький пілінг (за рахунок текстури самої мочалки), доволі цікаво)).

Після того, як протерли всі необхідні ділянки, то переходимо до витирання - для цього в наборі є спеціальний рушник. Він доволі великого розміру, мені вистачило, щод обгорнути ногу і пришвидшити витирання. Текстура, як видно на фото, має ячейки, до речі, в інших версіях саме матеріал рушника більш ніжний, далі покажу).

Після протирання шкіра чиста, суха і без натяку на мильність або липкість. Всі забруднення та неприємний запах прибираються, тож штука справді ефективна!

В принципі, версія Комфорт доволі схожа на Классік, за винятком рушничка)). А ще тут губка просто біла без зелених смужок. Саме тканина рушника мені подобається більше, адже такий матеріал більш ніжний та м'який (тож, якщо у вас чутлива шкіра, придивіться саме до цього або Екстрім варіанту 🤗).

Спосіб використання такий само - відкриваємо пакування, дістаємо складові, заливаємо в пакування 25 мл води, кладемо туди губки і вспінюємо. Милимось добряче, після цього витираємо рушничком).

Версія Екстрім - улюблена з усіх, адже, по-перше, вона містить в собі одразу пакетик з необхідним об'ємом води (тому ідеально підійде в дорогу та на випадок, коли доводиться ну дуже економити). По-друге, тут трохи відрізняється склад в плані консервантів (їх менше), тому якби мені треба було обирати сухий душ для миття дитини, то обрала б саме Екстрім.

Крім цього тут також більш м'який матеріал рушника (ну, ви вже зрозуміли, що моя чутлива шкіра голосує за ніжну тканину))).

Підсумовуючи, скажу, що сухі душі виявились зручними та доволі ефективними помічниками на випадок, коли немає можливості повноцінно прийняти ванну або душ, але при цьому хочеться змити з себе бруд та освіжитися. Склад мийного засобу мене потішив, а головне - не викликав жодних негативних ефектів, лише чистота та приємна свіжість👍.