Карманний рятівник від Shelly
Засіб, який врятував і повернув улюблені босоніжки в моє життя🌿
Привіт🌿
Всі ми знаємо, як тяжко дається перехід на сезонне взуття або ж як болісно доводиться розношувати новеньку пару туфель чи кросівок.
У своєму "взуттєвому арсеналі" я маю літні босоніжки, які майже ніколи не вдягала через проблему сильних натертостей буквально до сліз та завдяки цьому маленькому рятівнику від Shelly я навіть можу в них бігати✨
Запрошую і вас до моїх вражень)
Дизайн🌿
- засіб мініатюрний, що дає змогу носити його з собою та поновлювати за необхідності
- приїхав у картонній коробочці біло-м'ятного кольору
- всередині був засіб у форматі стіку з механізмом "коліщатко"
Об'єм: 15g.
Текстура та аромат🌿
- засіб має легкий, майже невловимий косметичний аромат
- зручний формат-стік схожий на твердий дезодорант, який не тече у спеку ( перевірено відпусткою )
У використанні🌿
Все максимально просто - нанесіть продукт на ділянки шкіри, де вона найбільше зазнає тертя від взуття чи його елементів і можете сміливо бігти у справах, забувши, що таке пластир🌿
Переваги засобу:
- зручний у використанні формат стіку
- мініатюрний, тож поміститься у маленьку кишеньку
- не липкий, не жирний і миттєво поглинається, утворюючи захисну плівку на шкірі
Висновки🌿
Цей засіб дарує друге життя взуттю, яке забулось через проблему натирання.
Завдяки цій крихітці я почала носити босоніжки, які дуже сильно натирали та передавлювали своїми елементами, нині ці проблеми просто зникли і я більше не шкандибаю ледь жива з роздертими ногами, які довго і болюче відновлювались🙄
Засіб від натертостей шкіри від Shelly - маст-хев кожної сумочки і не тільки в літній період)
Моя вам щира рекомендація та захват бренду за цей продукт🌿
Дякую кожній за увагу✨
Коментарі (0)