Alina🍒

Карманний рятівник від Shelly

Карманний рятівник від Shelly

Привіт🌿

Всі ми знаємо, як тяжко дається перехід на сезонне взуття або ж як болісно доводиться розношувати новеньку пару туфель чи кросівок.

У своєму "взуттєвому арсеналі" я маю літні босоніжки, які майже ніколи не вдягала через проблему сильних натертостей буквально до сліз та завдяки цьому маленькому рятівнику від Shelly я навіть можу в них бігати✨

Запрошую і вас до моїх вражень)

• засіб мініатюрний, що дає змогу носити його з собою та поновлювати за необхідності
  • приїхав у картонній коробочці біло-м'ятного кольору
  • всередині був засіб у форматі стіку з механізмом "коліщатко"

Об'єм: 15g.

• засіб має легкий, майже невловимий косметичний аромат
  • зручний формат-стік схожий на твердий дезодорант, який не тече у спеку ( перевірено відпусткою )

Все максимально просто - нанесіть продукт на ділянки шкіри, де вона найбільше зазнає тертя від взуття чи його елементів і можете сміливо бігти у справах, забувши, що таке пластир🌿

Переваги засобу:

• зручний у використанні формат стіку
  • мініатюрний, тож поміститься у маленьку кишеньку
  • не липкий, не жирний і миттєво поглинається, утворюючи захисну плівку на шкірі

Цей засіб дарує друге життя взуттю, яке забулось через проблему натирання.

Завдяки цій крихітці я почала носити босоніжки, які дуже сильно натирали та передавлювали своїми елементами, нині ці проблеми просто зникли і я більше не шкандибаю ледь жива з роздертими ногами, які довго і болюче відновлювались🙄

Засіб від натертостей шкіри від Shelly - маст-хев кожної сумочки і не тільки в літній період)

Моя вам щира рекомендація та захват бренду за цей продукт🌿

Дякую кожній за увагу✨

03 вересня, 2024
Alina🍒
03 вересня, 2024