Комфортна міцелярна вода Piel
Вітаю любителів міцелярної води, знаю вас багато. Цей продукт напевне буде актуальним завжди, бо дуже полюбився за зручність.
Міцелярною водичкою я користуюсь зазвичай тоді, коли треба змити легкий макіяж чи протерти обличчя напротязі дня, коли відчуваю, що воно не дуже чисте.
Водичка тут класичної текстури, вона невагомо забирає макіяж і забруднення. Мене вразило, як делікатно вона очищує шкіру, в мене часто печуть очі саме від міцелярної води, особливо популярної Гарньє, але тут максимально комфортний і зручний процес без негативних реакцій.
Макіяж змиває добре, звичайно водостійку туш наприклад забираю спеціальним засобом, бо міцелярні води до кінця не справляються, а от тіні, тон, олівець для брів знімає на ура.
Відчуття після використання приємні, вона не сушить і не стягує шкіру, шкіра гладенька, повністю чиста, аж дихає. Відсутнє відчуття липкості чи жирності.
Після використання міцерної води-обличчя ще промиваю водою.
Склад тут безпечний і якісний, він доречі доволі короткий, що зараз актуально.
Дозатор зручний у використанні, я наливаю на спонжик зразу велику кількість, яка мені потрібна для зняття макіяжу.
Щоб повністю зняти макіяж потрібно один-два спонжики.
Висновок. Чудова якісна міцелярна вода, яка добре справляється з задачою зняття макіяжу і очищення шкіри, максимально комфортна і бережна. Поки зі всіх спробуваних мною-подобається найбільше. Також тішить ціна за таку велику баночку.
Коментарі (0)