saumary

Секрет затишної атмосфери

Секрет затишної атмосфери
Секрет затишної атмосфери

Кожен з нас мріє про затишний куточок, де можна відпочити від буденності та насолодитися спокоєм, таким місцем найчастіше є дім. Ми робимо усе, щоб атмосфера в оселі приносила позитивні емоції та настрій на нові справи.

Найбільше мені допомагають створювати бажану атмосферу аромадифузори, і здається я знайшла свій ідеальний!

Avenue Des Parfums Home Citrus & Floral – в ньому ідеально усе, від пакування до аромату! Тоже розповідаю про все по черзі➡️

Аромадифузор від Avenue Des Parfums має дуже гарне пакування у вигляді сірої коробочки, зверху якої є білий картон-пломба та наліпка, де вказана уся інформація про продукт.

Відкривши сіру коробочку всередині можна побачити дуже гарну пляшечку, яка додатково зверху заклеєна плівкою, також в комплекті йдуть чорні палички, якими зручно регулювати насиченість аромату.

Сама пляшечка скляна та прозора, має наліпку, на якій зазначена назва аромату, для себе я обрала Citrus & Floral. Наповнення пляшечки дуже гарного синьо-блакитного кольору, впевнена, що такий дизайн та колір буде гарним доповненням до будь-якого інтерʼєру.

Тоже перейдемо саме до аромату, що має цей надзвичайно гарний аромадифузор.

Виробник зазначає, що цей аромат є квітковим та цитрусовим.

Початкова нота: Апельсин, Базилік, Грейпфрут, Мандарин, Неролі

Нота серця: Півонія

Кінцева нота: Амбра, Сандал

Замовляючи по піраміді я очікувала саме те, що і отримала! А це насправді рідкість.

Аромат мені дуже сподобався, я яскраво відчуваю апельсин та грейпфрут, які переплітаються з квітами, не впевнена, що саме з півонією, але аромат квітів приємний + до цього є смачні відголоски базиліку.

Хоч базилік я і не люблю, але саме тут він ідеально доповнює композицію квітів та цитрусових.

Частіше за все в аромадифузорах які мені траплялись, цитрусові аромати були або дуже кислі, або надзвичайно солодкі, і яким же було моє здивування, коли я вперше послухала аромат Citrus & Floral. Він мені здався справді ідеальним, бо не має приторної солодкості, але й не кислий.

Я надаю перевагу легким аромат вдома, тому регулюю насиченість паличками, спершу я завжди ставлю одненьку, а потім додаю ще, коли аромат розійдеться по оселі.

Я раджу саме цей аромадифузор тим, хто не любить солодкі аромати для дому, але любить цитрусові. Це справді дуже соковитий аромат, який сподобається більшості!

P.S. Зверніть увагу, що Avenue des Parfums має велику лінійку ароматів для дому і кожен зможе підібрати ідеальний для себе аромат❤️