Гель для душу Mauboussin Pour Lui Cristal Oud
Моя друга спроба 🫧
Делікатно очищає, має приємний, який залишається на тілі. Особливо прекрасний варіант для представників чоловічої статі, а також для жінок, що люблять унісекс-аромати.
*на жаль, посилання саме на гель чомусь вибиває помилку, тому прикріпляю інші продукти з цим же ароматом того ж бренду
Вперше цей гель я отримала у подарунок від MAKEUP Club. Тоді аромат гелю здався мені надто маскуліним і я відразу віддала його братові, так і не спробувавши.
Вдруге я його отримала у подарунок до замовлених парфумів бренду, огляд тут - https://club.makeup.com.ua/post/47272/
Уже цього разу я залишила його собі.
Гель брала у подорожі, а також час від часу використовую вдома - і ці 100 мл ну просто нескінченні!) Гель дуже економний у використанні.
Він має надзвичайно стильний, я б сказала люксовий дизайн у шоколадно-золотистих відтінках.
Кришечка фліп-топ закривається щільно.
Сам гель доволі рідкої консистенції, піноутворення середнє, а саме дрібні бульбашки у невеликій кількості.
Аромат коштовних чоловічих парфумів з домінуючими деревними нотами. Звучить вишукано, стримано. До 2 годин після прийняття душу аромат не покидає тіло, навіть непогано шлейфить.
Для мене він все ж більше чоловічий, але влітку чудово освіжає!)
Очищення від гелю якісне: є відчуття свіжості і шкіра зовсім не пересушена. Навіть як чутливошкіра я вподобала цей гель прям дуже. І точно повторила б його. Такий формат, дизайн і аромат мені найбільше буде до вподоби влітку 😌
А ви знайомі з брендом? Які враження склалися? Я щиро раджу спробувати парфуми! Але і загалом уся продукція ароматна, завдання лиш знайти своє 😏
Якщо десь бачите цей гель, а особливо у подарунок до замовлення - обов'язково спробуйте!)
Коментарі (0)