Рідка матова помада Vera Beauty Matte Liquid Lipstick:
та сама червона, яку всі помітять!
Ця помада — справжня знахідка, яка змусить всіх навколо запитувати: “Що це у тебе на губах?” Сьогодні розповім про мою улюбленицю — малечу, що підкорила моє серце.
На Vera Beauty Matte Liquid Lipstick в інтернеті не так багато відгуків, як хотілося б. Після першого запуску блогери активно знімали огляди, але зараз про цей бренд чути значно рідше. Тож настав мій час поділитися враженнями! У мене відтінок 14 з провокаційною назвою “Мій ультиматум” — ідеальний червоний для сміливих.
Особливості застосування:
Бренд рекомендує наносити помаду на бальзам (без олій), консилер або праймер, але я наношу її прямо на губи. Завдяки технології Crazy To Matte, помада створює захисний бар’єр, який зволожує та оберігає шкіру від зовнішніх впливів. У складі є екстракти цукру і кокоса, а от мінеральних олій і консервантів — жодного сліду. І, що важливо, бренд не тестується на тваринах.
Ціна:
822 гривні. Так, це зовсім не бюджетна покупка, але помада вироблена в Італії, і своїх грошей точно варта.
Об’єм:
5 мл — достатньо для частих користувань.
Що сподобалось:
- Ідеальний червоний відтінок, який виглядає дорого.
- Яскраво виражений аромат — квітковий чи льодяниковий, залежно від сприйняття, але точно незабутній. Зверніть увагу, якщо маєте алергію на запахи.
- Креативність назв відтінків додає шарму кожній покупці.
- Легка формула, яка лягає на губи тонким шаром.
- Не сушить губи, що рідкість для матових помад.
Що засмутило:
- Знижок на цю помаду майже не буває, тож сподіватися на 30-50% не варто.
- “Матова” не зовсім така, як звикли — вона не суперстійка, і може трохи текти, що не завжди зручно.
Вердикт: 9/10.
Це любов із першого нанесення, і я готова купувати її знову і знову! Наступна в моєму списку — помада у відтінку 16 “Моя пристрасть”, яка йде у наборі.
А яку червону помаду любите ви? Поділіться своїми фаворитами в коментарях!
І чи пробували ви щось цього бренду?
Коментарі (0)