NataliaBlinova

Рідка матова помада Vera Beauty Matte Liquid Lipstick:

Ця помада — справжня знахідка, яка змусить всіх навколо запитувати: “Що це у тебе на губах?” Сьогодні розповім про мою улюбленицю — малечу, що підкорила моє серце.

На Vera Beauty Matte Liquid Lipstick в інтернеті не так багато відгуків, як хотілося б. Після першого запуску блогери активно знімали огляди, але зараз про цей бренд чути значно рідше. Тож настав мій час поділитися враженнями! У мене відтінок 14 з провокаційною назвою “Мій ультиматум” — ідеальний червоний для сміливих.

Особливості застосування:
Бренд рекомендує наносити помаду на бальзам (без олій), консилер або праймер, але я наношу її прямо на губи. Завдяки технології Crazy To Matte, помада створює захисний бар’єр, який зволожує та оберігає шкіру від зовнішніх впливів. У складі є екстракти цукру і кокоса, а от мінеральних олій і консервантів — жодного сліду. І, що важливо, бренд не тестується на тваринах.

Ціна:
822 гривні. Так, це зовсім не бюджетна покупка, але помада вироблена в Італії, і своїх грошей точно варта.

Об’єм:
5 мл — достатньо для частих користувань.

Що сподобалось:

1. Ідеальний червоний відтінок, який виглядає дорого.
  2. Яскраво виражений аромат — квітковий чи льодяниковий, залежно від сприйняття, але точно незабутній. Зверніть увагу, якщо маєте алергію на запахи.
  3. Креативність назв відтінків додає шарму кожній покупці.
  4. Легка формула, яка лягає на губи тонким шаром.
  5. Не сушить губи, що рідкість для матових помад.

Що засмутило:

1. Знижок на цю помаду майже не буває, тож сподіватися на 30-50% не варто.
  2. “Матова” не зовсім така, як звикли — вона не суперстійка, і може трохи текти, що не завжди зручно.

Вердикт: 9/10.
Це любов із першого нанесення, і я готова купувати її знову і знову! Наступна в моєму списку — помада у відтінку 16 “Моя пристрасть”, яка йде у наборі.

А яку червону помаду любите ви? Поділіться своїми фаворитами в коментарях!

І чи пробували ви щось цього бренду?