Sasha_ua

Бюджетні очищувальні пінки для обличчя

Купуючи бюджетні засоби, не очікуєш вау-ефекту, проте багато з них можуть добре виконувати свої основні функції і бути чудовим вибором для тих, хто шукає ефективний, але доступний догляд за шкірою.

Обидві пінки мають об'єм 150 мл, виконані із пластикового матеріалу.

Зручна форма з помповим дозатором, що дозволяє легко та економно видавлювати необхідну кількість пінки. Дизайн флаконів простий і функціональний. У Ziaja він прозорий, у Dr.Sante - матовий.

Тепер трошки детальніше про кожну з них:

1. Ziaja Cleansing Foam Face Wash Normal Skin 🌸

Аромат. Приємний і делікатний, який нагадує чистоту і свіжість. Запах ненав’язливий, ніжний, що додає відчуття комфорту під час вмивання. Залишається на шкірі після використання, але ненадого.

Консистенція пінки легка і повітряна, розподіляється по обличчю рівномірно. Також, швидко змивається водою, не залишаючи після себе жирності.

Далі про очищення. Зазвичай цю пінку я використовую зранку. Ввечері є потреба у змиванні макіяжу, з чим, на жаль, засіб справляється не дуже. В такому випадку перед очищенням обличчя пінкою, краще додатково скористатися міцелярною водою, гідрофільною олією, тощо.

Пінка мені підійшла. Алергічних реакцій, висипань та сухості після її використання у мене не виникло.

Варто зазначити, що продукт веганський, нижче склад:

Aqua (Water), Sorbitol, Glycerin, Decyl Glucoside, Disodium Cocoyl Glutamate, Sodium Cocoamphoacetate, Panthenol, Malic Acid, Butylene Glycol, Inulin, Sodium Lactate, Sodium PCA, Glycine, Fructose, Urea, Niacinamide, Inositol, Lactic Acid, Propylene Glycol , Euphrasia Officinalis Extract, Sodium Benzoate, Parfum (Fragrance), Citric Acid.

Особливість бренду в тому, що продукція не тестується на тваринах і має спеціальний сертифікат cruelty free 🐰

Це моя третя баночка і буду купляти ще.

2. Dr. Sante Cucumber Balance Control 🥒 for normal to oily skin

Аромат. Пінку я придбала вперше і коли відкрила флакон, запах здався дещо дивним, наче скислий огірок. З часом звикла і перестала звертати увагу. Тепер він навіть здається мені свіжим 😁

Консистенція. Легка, м'яка, але порівняно з пінкою від Ziaja мені вона здається трохи водянистою. З обличчя змивається дуже довго, бо постійно присутнє відчуття слизької плівки.

Очищення. Хоча пінка добре знімає легкий щоденний макіяж, для видалення водостійких засобів теж краще використати додатковий очищувальний продукт. Після вмивання є легкий матуючий ефект.

Головна діюча речовина пінки - екстракт огірка, який тонізує та зволожує шкіру. Проте для тих, хто має сухість, пінка не підійде. На моїй комбінованій шкірі пінка чудово контролює жирність у Т-зоні, проте на щоках відчувається пересушування.

Склад:

Aqua, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Cocamidopropyl Betaine, Lauryl Glucoside, Sodium Myreth Sulfate,  Glycerin, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil,  PEG-7 Glyceryl Cocoate, Cucumis Sativus Fruit Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract , Octyldodecanol, Serenoa Serrulata, Tocopherol, Allantoin, Panthenol, Sulfurized TEA-Ricinoleate, PEG-35 Castor Oil, Propylene Glycol, PEG-12 Dimethicone,  Polyquaternium 10, Disodium EDTA, Parfum, Benzyl Alcohol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, CI 19140, CI 42090.

Загалом, засіб непоганий за свою ціну, але повторно його не придбаю через відчуття сухості на шкірі.