Бюджетні очищувальні пінк и для обличчя
Від Ziaja і Dr.Sante 🫧
Купуючи бюджетні засоби, не очікуєш вау-ефекту, проте багато з них можуть добре виконувати свої основні функції і бути чудовим вибором для тих, хто шукає ефективний, але доступний догляд за шкірою.
Обидві пінки мають об'єм 150 мл, виконані із пластикового матеріалу.
Зручна форма з помповим дозатором, що дозволяє легко та економно видавлювати необхідну кількість пінки. Дизайн флаконів простий і функціональний. У Ziaja він прозорий, у Dr.Sante - матовий.
Тепер трошки детальніше про кожну з них:
1. Ziaja Cleansing Foam Face Wash Normal Skin 🌸
Аромат. Приємний і делікатний, який нагадує чистоту і свіжість. Запах ненав’язливий, ніжний, що додає відчуття комфорту під час вмивання. Залишається на шкірі після використання, але ненадого.
Консистенція пінки легка і повітряна, розподіляється по обличчю рівномірно. Також, швидко змивається водою, не залишаючи після себе жирності.
Далі про очищення. Зазвичай цю пінку я використовую зранку. Ввечері є потреба у змиванні макіяжу, з чим, на жаль, засіб справляється не дуже. В такому випадку перед очищенням обличчя пінкою, краще додатково скористатися міцелярною водою, гідрофільною олією, тощо.
Пінка мені підійшла. Алергічних реакцій, висипань та сухості після її використання у мене не виникло.
Варто зазначити, що продукт веганський, нижче склад:
Aqua (Water), Sorbitol, Glycerin, Decyl Glucoside, Disodium Cocoyl Glutamate, Sodium Cocoamphoacetate, Panthenol, Malic Acid, Butylene Glycol, Inulin, Sodium Lactate, Sodium PCA, Glycine, Fructose, Urea, Niacinamide, Inositol, Lactic Acid, Propylene Glycol , Euphrasia Officinalis Extract, Sodium Benzoate, Parfum (Fragrance), Citric Acid.
Особливість бренду в тому, що продукція не тестується на тваринах і має спеціальний сертифікат cruelty free 🐰
Це моя третя баночка і буду купляти ще.
2. Dr. Sante Cucumber Balance Control 🥒 for normal to oily skin
Аромат. Пінку я придбала вперше і коли відкрила флакон, запах здався дещо дивним, наче скислий огірок. З часом звикла і перестала звертати увагу. Тепер він навіть здається мені свіжим 😁
Консистенція. Легка, м'яка, але порівняно з пінкою від Ziaja мені вона здається трохи водянистою. З обличчя змивається дуже довго, бо постійно присутнє відчуття слизької плівки.
Очищення. Хоча пінка добре знімає легкий щоденний макіяж, для видалення водостійких засобів теж краще використати додатковий очищувальний продукт. Після вмивання є легкий матуючий ефект.
Головна діюча речовина пінки - екстракт огірка, який тонізує та зволожує шкіру. Проте для тих, хто має сухість, пінка не підійде. На моїй комбінованій шкірі пінка чудово контролює жирність у Т-зоні, проте на щоках відчувається пересушування.
Склад:
Aqua, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Cocamidopropyl Betaine, Lauryl Glucoside, Sodium Myreth Sulfate, Glycerin, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Cucumis Sativus Fruit Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract , Octyldodecanol, Serenoa Serrulata, Tocopherol, Allantoin, Panthenol, Sulfurized TEA-Ricinoleate, PEG-35 Castor Oil, Propylene Glycol, PEG-12 Dimethicone, Polyquaternium 10, Disodium EDTA, Parfum, Benzyl Alcohol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, CI 19140, CI 42090.
Загалом, засіб непоганий за свою ціну, але повторно його не придбаю через відчуття сухості на шкірі.
Коментарі (0)