Спрей для тіла I Love... Coconut & Cream Refreshing Body Spritzer
На жаль, не виправдав очікувань
Я обожнюю все кокосове, тому не могла пройти позв цього спрею. Кокосові аромати наче переносять мене на тропічний острів. Відразу хочеться закрити очі, вдихнути глибше й уявити себе на білосніжному пляжі з коктейлем у руках 🏝
Флакон об’ємом 100 мл, виконаний з пластику. Дозатор зручний, спрей рівномірно розподіляється по шкірі.
Призначення спрею: заспокоєння, зволоження, освіження, тонізування. Дійсно, все це присутнє, окрім зволоження. Хоча в складі є компонети, які мають цьому сприяти.
Що ж мене найбільше розчарувало в спреї? Це його аромат.
На початку відчувається легкий аромат кокосу, який швидко розкривається в поєднанні з вершковою нотою. Але це точно не та кокосова насолода, на яку я розраховувала. З часом запах здається дещо штучним. В складі я так і не знайшла кокосовий екстракт (зізнаюсь, що перед купівлею я повелась на назву і на склад не звернула увагу) 😁
Склад спрею I Love... Coconut & Cream включає в себе як натуральні екстракти ягід, що мають корисні для шкіри властивості, так і синтетичні ароматичні компоненти та консерванти:
PARFUM, FRAGARIA VESCA, RIBES NIGRUM (BLACKCURRANT) FRUIT EXTRACT, RUBUS IDAEUS (RASPBERRY) FRUIT EXTRACT, VACCINIUM MACROCARPON (CRANBERRY) FRUIT EXTRACT, AQUA (EAU/ WATER), ALCOHOL DENAT, POLYSORBATE 20, COUMARIN, GLYCERIN, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE
Стійкість. Спреєм я зазвичай користуюсь на ніч, після того, як приймаю душ. Він швидко вбирається і не залишає відчуття липкості чи жирності. На ранок ще трохи відчутний аромат на шкірі.
Мій висновок. Спрей дійсно освіжаючий, не викликав особливого дискомфорту, проте мінус за його аромат. Якщо ви такий самий поціновувач кокосу, на жаль, I Love... Coconut & Cream може не виправдати ваших сподівань.
Коментарі (0)