Diksizavr

І знову намагаюся стати вогняно- рудою...

І знову намагаюся стати вогняно- рудою...

Покупка була спонтанною, вже потім коли прийшла додому почала читати відгуки, і чесно кажучи трохи вжахнулася, бо рецензії на цей бальзам були не найкращі.

У деяких він робив солому на голові, у когось почало випадати волосся, хтось жалівся на те , що колір швидко вимивається ...

Але , гроші вже витрачено, та і цікаво як бальзам поведе себе на моєму волоссі, тому зціпила зуби і почала фарбуватися.

Бальзам знаходиться у м'якому металевому тубусі, вичавлювати його звідси не викликає проблем, консистенція густенька, колір яскраво червоний, запах трохи хімічний, не дуже приємний, могли би і якусь віддушку додати , але це вже моя суб'єктивна думка. У комплекті йде інструкція до використання, а також дійсно якісні одноразові поліетиленові рукавички.

Моє волосся: нормальне, фарбоване( в салоні намагалися зробити максимально рудий колір, без освітлювання)

Згідно з інструкцією , бальзам треба наносити на чисте вологе волосся, тримати до 30 хвилин. Нанесення було зручним, на моє волосся пішло близько 2/3 від усього об'єму. Під час тримання бальзаму на голові, не було ніяких неприємних відчуттів, голова не пекла і не чесалась, тому свій відведений час я досиділа спокійно. Під час змивання, волосся вже було приємне на дотик, м'яке, гладеньке. Змивала дуже довго і всеодно не змогла домити до прозорої води, тому сушила волосся вже як є. Що важливо, ванна після нього відмилась досить легко, а з приводу рушника нічого не можу сказати , так як він у мене темно коричневий, і якщо бальзам його забруднив, то це не було видно 😁

І знову намагаюся стати вогняно- рудою...
І знову намагаюся стати вогняно- рудою...
І знову намагаюся стати вогняно- рудою...
І знову намагаюся стати вогняно- рудою...

І ось тут я в шоці, бо це пушка ☺️

Колір вийшов нереально насичений, вогняно- червоний, якраз такий який я хотіла. Якість волосся не змінилась, краще звичайно також не стало, просто ніби нанесла свій звичайний догляд.

На фото прикріпляю результат. Вимивається колір трохи швидше ніж я сподівалася, нажаль 😟 Першу промивку пережив добре, а ось на другій вже добряче підмився, проте колір всеодно гарний, хоч вже і не такий насичений. Тому щодо стійкості до 8 промивок, в моєму випадку думаю це не правда.

У майбутньому планую періодично ним підфарбовуватись, сподіваюсь волосся буде в порядку, але якщо що то напишу 🙂

До речі забула написати найголовніше , у мене відтінок Pompeian Red 🔥