𝒯𝒶𝓉𝓎𝒶𝓃𝒶

Shelly Nail & Cuticle Oil

Від Shelly у мене є декілька засобів для догляду за нігтями і кутикулою: це суха олійка у флаконі з піпеткою, бальзам у тубі і ось цей олівчик, формат якого, мабуть, самий зручний. Його компактність і практичність дозволяє брати засіб з собою. Подібний у мене вперше.

Засіб представляє суміш олій з додатковими корисними речовинами и. У складі є олія мигдалю і грейпфрута, а також вітамін А.

Об'єм: 3 мл.

Олія для нігтів виконана в конструкції олівця, має невеликий розмір. Корпус зроблений із міцного пластику, зверху на якому є кнопка. При її натисканні, нижня частина, а саме кисть, просочується олією. Натискається вона до характерного клацання, але для кращого просочення кнопку треба затиснути на декілька секунд і не відпускати. Тоді засіб активніше спускається до низу.

Кисть виконана акуратно, її форма нагадує як у звичних пензлів для малювання, але набита більш щільно; вона має гострий кінчик, матеріал м'який і гнучкий, гарно розподіляє засіб.

Олія світло-жовтого кольору, має маслянисту текстуру. При нанесенні не розтікається, поглинається не дуже довго, але і не миттєво. Після активного втирання це займе близько 3-5 хв. Отже, можна наносити не тільки на ніч, а і в будь який час на протязі дня.

Аромат у олійки приємний, з цитрусовими нотками, пахне смачно і натурально.

У використанні все дуже просто, що особливо є заслугою такого зручного формату, бо олівець локально обробляє потрібні ділянки, не забруднює все навкруги, чим не створює зайвих проблем.

Олія пом'якшує кутикулу і бічні валики, живить і зволожує, прибираючи сухість і жорстокість. Завдяки їй нігті виглядають значно охайніше і більш доглянуто.

Засіб має відновлювальні властивості, прискорює процес регенерації клітин, сприяє зміцненню нігтьової пластини, чинить протизапальну і антибактеріальну дії. При регулярному використанні запобігає ламкості і розшаруванню.

Враження від цієї олійки у мене гарні, вона ефективно доглядає за нігтями і кутикулою, надаючи манікюру більш привабливого вигляду, витрачається економно.