getejra

Багато дивної декоративки

Нарешті до мене доїхали всі мої замолення з всім відомої китайської платформи - так як тут все купувалось з купонами та за монети - витратила на це просто копійки. Не впевнена, що буду користуватись, так як сумніваюсь в якості, але взяла це щоб задовільнити свою цікавість і планую віддати дітям подружки, щоб грались. Хоча спробую покористуватись, щоб побачити чи будуть якісь реакції.

також кілька супер бюджетний покупок GB - олівець для очей, олівець для губ та база під тіні (доки я чекаю акцію на Nyx)

FOCALLURE Діамантові рідкі тіні для повік - мені дуже сподобались візуально та на свотчі, красивий ніжний відтінок, якщо не буде жлдних алергічних реакцій - замовлю ще якісь відтінки

QIBEST матові рідкі тіні - найбільше мені сподобались, водостійкі., не розтираються,красивий матовий колір - хочу порівняти їх з Bless

QIBEST Рідкі тіні для повік перламутрові - ось ці мені сподобались найменше - флакон прийшов на половину пустий і беруться якимись грудками, потрібно добре розтушовувати

олівець для очей Glambee (відтінок 04) - це дуже гарний трав'яний зелений, дуохром з золотисто-оливкового в яскраво смарагдовий +металік оливкового кольору, але на камеру я не змогла зловити. Його потрібно наносити в декілька шарів, але потрібно враховувати, що вони можуть зніматися наступним шаром коли підсохнуть і тому потрібно наносити дуже швидко, бо є фіксація - доволі стійкий, як застигнув.

тут два цікавих продукти (мало бути три, але мені замість бронзера в стіку прислали олійку для губ), в описі вказано що це 3 в 1

FOCALLURE водонепроникні рум'яна для обличчя 3-в-1: Тіні+ Хайлайтер+ для губна помада - мені дуже подобається колір, приємна текстура, гарно розтушовуються, але запах - це жах(((((

QIBEST 3-в-1: губна помада, що змінює колір, рум'яна, тіні для повік - я ще не пробувала робити ним макіяж, але планую, дуже цікаво як він покаже себе на щоках, оскільки структура доволі жирна

Відтінкові бальзами для губ - повелась лише на візуал та оригінальний вигляд засобів, хоча той що з квіткою замовляла в іншому дизайні флакона, але вже що є.

Обидва схожі на желешку, аромати приємні, але відчуваються трохи хімозними, з прозорого кольору одразу стали ніжно-рожевими при нанесенні. в QIBEST присутні кольорові блискітки.