Чистикова Дар'я

Набір для ламінування брів

Привіт дівчата 😉

Сьогодні розповім про свій перший досвід домашного ламінування брів, та і взагалі ламінування, за допомогою набору від Joly:Lab.

Чесно, робила це вперше в житті, тому самій було дуже цікаво, що з цього вийде і який буде ефект. Розповідаю ⬇️

Набір для ламінування Joly:Lab містить у собі:

✔️ Пептидний засіб для очищення, 30 мл

✔️ Саше 2 мл, Step 1 Lift - Реконструкція,

✔️ Саше 2 мл, Step 2 Fix - Фіксація,

✔️ Саше 2 мл, Step 3 Filler - Відновлення і захист,

✔️ Ватні пафи, аплікатор, щіточку та доволі вичерпну інструкцію.

Підготовчий етап

Спочатку треба очистити брови за допомогою пептидного засобу, що є в наборі. Тут все просто, пройтися пафом із засобом по брівкам і готово, додатково необхідно зняти залишки засобу та бруду ватним пафом змоченим у воді.

Сам пептидний засіб прозорий, рідкий як водичка, без явно вираженого аромату. Він не доставив ніякого дискомфорту чи неприємних відчуттів.

Також до етапу підготовки я б віднесла обов’язковий тест на алергічну реакцію, котрий радить і сам виробник. Звичайно, я його теж зробила і вас закликаю не нехтувати ним.

Крок 1 Реконструкція

Данний крок необхідний для того, щоб надати волоскам гнучкості та форми.

По особистим враженням цей засіб має найбільш виражену віддушку, такий неприємний аромат окисника фарби. За консистенцією кремовий, білого кольору. Неприємних відчуттів окрім специфічного аромату засіб не викликав. Час витримки залежить від типу волосся, я тримала все по мінімальній межі, адже робила ламінування вперше. Далі, знімаємо залишки сухим ватним пафом.

До речі, виробник також радить не відрізати край пакетиків (step 1-3), а зробити в них покол голкою, щоб мінімізувати контакт з повітрям. В такому вигляді вони можуть зберігатися ще деякий час.

Крок 2 Фіксація

Цей засіб необхідний для забезпечення надійного утримання змодельованої форми та напрямку волосків.

На цьому етапі треба постаратися та задати волоскам бажану форму за допомогою щіточки. Сам засіб за текстурую схожий із попереднім, але з менш вираженим ароматом. Після витримки засобу на цьому кроці, теж треба знімати залишки сухим ватни пафом.

Крок 3 Відновлення і захист

Цей крок націлений на повне відновлення структури волосся. Саме цей засіб не потребує подальшого змивання, він залишається на волосках.

За консистенцією як рідкий гель, приємного вишневого аромату, мені нагадує фіксуючий гель від цього ж виробника. Через декілька хвилин він повністю висихає, брови стають на дотик такими жорсткими.

Ламінування готово, на все про все я витратила 20 хвилин, це з фото брів та пречитуванням інструкції.

Пропоную оцінити результат на бровах, а також їх стан на кожному з етапів. Мені дуже подобається як вони виглядають, брови добре зафіксовані не має жодних неприємних відчуттів чи стягнутості. Ефект тримався близько тижня-пiвтора, але в цей перший раз я використовувала дуже малу кількість засобу та мінімальний час витримки із-за свого невиправданого страху ламінування. Наступний раз я це виправлю, впевнена, результат буде ще довшим.

По догляду особливих вказівок після процедури немає, зранку їх потрібно прочесувати сухою щіточкою, тоді вони одразу встають на свої місця, як це було під час процедури.

Я гадала, що ламінування займає більше часу та сил, а тут виявилось все так просто та легко. Однозначно гарний набір, котрий заощадить ваші гроші у порівнянні із вартістю салонної процедури.

Дякую за увагу ❤️