Pilirina 💛💙

Міцелярна трійка у моєму щоденному ритуалі

Міцелярна трійка у моєму щоденному ритуалі
Міцелярна трійка у моєму щоденному ритуалі
Міцелярна трійка у моєму щоденному ритуалі
Міцелярна трійка у моєму щоденному ритуалі
Міцелярна трійка у моєму щоденному ритуалі

У перекладі з латини "міца/міцела" – це поверхнево-активна частка в розчині. З цих частинок, міцел і, власне, води складається міцелярна вода, завдання якої змивати з шкіри забруднення та надлишок жиру. Її обовʼязково потрібно змивати з обличчя, але вже наступний крок у вечірньому ритуалі, який я без цього засобу вже не уявляю. Тож покажу вам свою трійку міцелярок, якими зараз користуюся на постійній основі і вони мені подобаються як текстурою, так і складовими.

Засіб для зняття макіяжу з очей і губ практично безбарвний, схожий на мутну водичку, має нейтральний запах. Головна перевага - відсутність плівки, яка часто зʼявляється при використанні аналогових двохфазних продуктів. М'яка консистенція моментально розчиняє косметичні компоненти,лишаючи відчуття свіжості та чистоти. Шкіра після протирання стає ідеально чистою, гладкою на дотик і ніби шовковистою.

У складі ремуверу присутній ксилитол який і дає цей миттєвий зволожуючий ефект і вирішує проблему зневодненості.

Формула засобу без sls/sles, без парабенів, водна, але зі спиртом. Аромат відчутно, що дивно для японців.

Стараюся часто його дублювати, але останнім часом знаходжу чомусь тільки у маленьких пляшечках по 30 мілілітрів. Подобається, на знижках можна брати. Розхід мінімальний.

Тут відчуваю, що Mixa входить в групу L'oreal, бо купила її на заміну лореалівськоі міцелярки Skin Expert з рожевою етикеткою - засоби дуже схожі між собою за текстурою. Міцелярка м'яко очищає, прибирає забруднення, залишки макіяжу.

Крім мікрочастинок міцелл, формула містить пантенол, екстракти алое вера, рослинний гліцерин та алантоїн, який дійсно заспокоює і знижує почервоніння. Очі не пече. Підходить для чутливої шкіри. Загалом, лайк.

Ця міцелярна водичка ефективно видаляє з кожного покриву залишки декоративної і доглядової косметики, прибирає забруднення і надлишок себума. Подобається, що підходить для моєї комбінованої шкіри. Відсутність агресивних компонентів мінімізує ризик утворення подразнення або почервоніння. Міцели, як губка, ефективно вбирають бруд, жир і макіяж. Активні компоненти у складі такі як: екстракт ламінарії, алантоїн та пантенол забезпечують додатковий догляд за шкірою. А ще у ній дуже подобається аромат зеленого яблука. Пробувала змити мейк з очей - не пече. За що ставлю додаткову сотню лайків. Зараз користуюся нею майже щоденно.

Загалом всі три варіанти міцелярок для демакіяжу класні і варті уваги. У кожної є свої переваги. Я рекомендую розглянути кожну за своїм типом шкіри і вподобаннями.

А ви користуєтеся міцелярними водичками? Поділіться своїми улюбленцями 🫶