NIVEA: дует новинок міцелярних вод
Нові міцелярні води з сироваткою від NIVEA
Своєї щоденної вечірньої рутини я навіть не уявляю без міцелярної води. І хоч що б не говорили косметологи, та для мене цей етап незамінний, бо для мене це база!
Illuminating & Regenerating Micellar Water - це новинки, що нагадують двохфазний засіб для зняття макіяжу, але тут є одна дуже приємна хитрість: адже у випадку NIVEA з міцелярним розчином "другою фазою" виступають концентровані активи та комплекс амінокислот, що дбають про нашу шкіру та працюють на покращення її стану!
ОСВІТЛЮЮЧА МІЦЕЛЯРНА ВОДА
Цей засіб містить 5% сироватки, збагаченої вітаміном С та Е. Вона не має аромату, тому чудово підійде для чутливої шкіри. Чудово видаляє навіть водостійкий макіяж без зайвого тертя шкіри. Ця міцелярна вода відмінна для щоденного догляду. Вітамін С обіцяє надавати сяйва шкірі, а вітамін Е - зволожувати її.
ВІДНОВЛЮЮЧА МІЦЕЛЯРНА ВОДА
Цей засіб містить 5% сироватки, що містить пантенол та сквалан. Робить цю міцелярну воду ідеальною для вечірньої рутини, підготовлюючи шкіру до нічного відновлення. Гарно видаляє макіяж, не потребує додаткового зайвого тертя. Ароматизаторів в ній так само немає, тому вона підійде і для чутливої шкіри. Пантенол повинен відновлювати шкіру, а сквалан відмінно надавати зволоження.
ВРАЖЕННЯ ВІД ВИКОРИСТАННЯ
І хоча виробник заявляє, що обидва засоби можна не змивати, але так як у складі є ПАР - я завжди змиваю міцелярку водою, аби не зіпсувати стан шкіри і не провокувати висипання.
Як на мене, ці новинки від NIVEA дуже цікаві! Чудовий підхід в міцелярній воді - об'єднати засіб із сироваткою! Об'єм тут 400 мл, тому якщо міцелярна вода - невід'ємна частина демакіяжу, то раджу вам її придбати! Економічно та з турбото до шкіри!
Особисто мені сподобалися обидві версії! А ви вже обирайте версію міцелярної води NIVEA за потребою своєї шкіри. Вона знімає чудово навіть водостійку туш!
А ще пам'ятайте про те, як працює міцелярна вода: не треба терти диском обличчя! Дайте змоченому ватному диску полежати на повіках, аби міцели спрацювали і засіб легко зняв залишки макіяжу!
Коментарі (0)