Vikulyk

Чудовий бальзам для ніжок

Цей бальзам дуже мені сподобався, він поєднує в собі зразу декілька властивостей за які я його полюбила.

В першу чергу, як заявлено в назві-він дійсно круто тонізує і знімає втому, при чому ефект доволі довготривалий.

В складі присутній екстракт кінського каштану, я вже знайома з цим складником в догляді за ногами і це річ, бо він дійсно круто їх розслабляє. Крім того кінський каштан підтримує здоров'я судин, що для мене, як для людини з варикозом-потрібна штука.

Бальзам також надає чудове зволоження, шкіра після використання відчуває якісне насичення, він чудово забирає сухість і гарно розгладжує.

В складі присутні олійки макадамії і лемонграсу, дійсно декілька хвилин відчувається таке легеньке масляне покриття, та воно не надмірне, а максимально комфортне і живильне.

Також він поєднює в собі і антибактеріальну дію, завдяки екстракту гемамелісу.

Текстура кремова і легка, він добре вбирається, ніжки з ним не пріють, не липнуть і не вискользують із взуття.

Аромат ніжний, кремовий.

Бальзам дуже приємний у використанні, починаючи милим упакуванням, продовжуюючи приємним ароматом і головне-якісним доглядом.