M O N D ✨️

Ніжні хмарики піни з пшеничним ароматом

Пінка для вмивання від Cosmetics Sane знаходиться у пластиковому флаконі з кришкою. На упаковці зазначена загальна інформація, але не вказано переваги продукту. Власне, про них (і не тільки) ми й поговоримо.

Виробник обіцяє м'яке та ефективне очищення, живлення, зменшення подразнень та поліпшення захистоного бар'єру шкіри обличчя.

Очікувані результати:

• Зволожена та м'яка шкіра
  • Поліпшення текстури шкіри
  • Запобігає зневодненню
  • Сприяє відновленню клітин шкіри

pH 5,5 - що є збалансованим рівнем.

У складі м'які ПАР, зволожуючі компоненти, пантенол, протеїни пшениці, бетаїн, молочна кислота та складові для створення, зберігання і ароматизації текстури. Підібрані компоненти справді можуть надати усі обіцяні дії. І що найголовніше, склад безпечний.

Основні діючі компоненти:

• Бетаїн: зволожує шкіру, зменшує подразнення, покращує текстуру шкіри.
  • Гідролізовані протеїни пшениці: живлять шкіру, сприяють відновленню та зволоженню, підвищують еластичність.
  • Пантенол: має заспокійливі властивості, зволожує та сприяє загоєнню шкіри.
  • Молочна кислота – має антисептичні властивості, звужує пори. Захищає шкіру від вільних радикалів, сприяє усуненню перших ознак старіння.

Об'єм 150 мл - на відміну від багатьох пінок, витрата невелика. Для використання достатнього 1-2 натискання на дозатор. Вистачає надовго. Дозатор зручний, у мене з ним проблем не виникло. Створює ніжні хмаринки пінки.

Аромат обожнюю. Пахне смачними злаками. Здавалося б така дрібниця, а мені це підіймає настрій, особливо зранку після пробудження.

Спосіб використання:

• Невелику кількість піни нанести на обличчя, помасажувати протягом 30 секунд, після чого змити проточною водою.

Підходить усім типам шкіри. Моя чутлива, проблемна шкіра дуже полюбила цю пінку. Очищує шкіру делікатно, не травмує її. Якщо використовувати у вечірній рутині, то важливо не забувати про якісний демакіяж. Мені більше подобається таке очищення вранці, але цілком нормально себе показує і ввечорі.

Після вмивання є відчуття сухості. Оскільки відразу закриваю шкіру тонером та кремом, майже не відчуваю цього. Зараз використовую лінійку засобів Sane з цієї розпаковки: https://club.makeup.com.ua/looks/37242/ . Та маю досвід комбінації пінки з доглядом різних марок. Показує себе однаково добре. Роздратування немає. Акне - дуже рідко.

Вартість бюджетна. Склад, аромат, текстура - на ура! Обіцяну дію виконує.

Що ще можна бажати?)

Sane Cleansing Foam With Wheat Proteins 3%