Чистикова Дар'я

Крем проти перших зморшок день/ніч

Крем проти перших зморшок день/ніч

Неприємний побічний ефект після чергового дня народження це офіційний перехід у категорію 30+ 🤭

Насправді не так вже все і погано, мої зморшки під силу сучасним доглядовим засобам, а вони, до речі, творять дива. Тому сьогодні хочу розповісти про один чудовий крем проти перших зморшок від бренду Piel Cosmetics.

Використовувала крем у парі з сивороткою від цього ж виробника про яку писала раніше https://club.makeup.com.ua/post/49119/ тому майте на увазі, що результат від використання цих засобів у парі 😉

Тепер про крем, він представлений у картонній коробочці, власне як і інші аналогічні засоби бренду Piel Cosmetics.

Флакончик з помповим дозатором, дуже зручний. Плюс такий дозатор значно мінімізує контакт засобу з повітрям. Фішечка з контейнером "візьми з собою" вкрала не одне серденько у спільноті, власне моє теж, це мега продумано та зручно.

Крем має легку текстуру, що добре та швидко вбирається. Аромат ледь помітний, косметичний, взагалом приємний.

Основні активні складники крему:

🟢 Фосфоліпіди – активізують процеси оновлення шкіри, сповілюють старіння на клітинному рівні, зволожують, відновлюють захисний бар’єр.

🟢 Екстракт артемії соляної підвищує рівень стійкості клітин шкіри до УФ-випромінювання та температурних стресів, захищає клітини ДНК від впливу ультрафіолету та попереджає передчасне старіння. Молекула GP4G слугує основою для синтезу АТФ, що пришвидшує регенераційні процеси в тканинах, сприяє покращенню бар’єрних функцій епідермісу. Стимулює метаболічні процеси в клітинах.

🟢 Екстракт кісточок фінікової пальми – зволожує, відновлює, повертає пружність, стимулює процеси регенерації.

🟢 Пантенол зволожує , стимулює регенераційні процеси, заспокоює подразнення.

🟢 Рослинні цераміди – сприяють зміцненню захисного бар’єру шкіри, мінімізують вплив зовнішніх чинників, перешкоджають втраті вологи.

🟢 Колаген формує каркас шкіри, запобігає появі та поглибленню зморшок.

🟢 Вітамін Е має сильний антиоксидантний ефект, заспокоює, попереджає подразнення, подовжує молодість шкіри.

🟢 Гіалуронова кислота підвищує здатність шкіри утримувати вологу, попереджає зневоднення і втрату тонусу.

🟢 Вітамін С – освітлює, тонізує та зміцнює стінки капілярів, знешкоджує вільні радикали. Також цей інгредієнт сповільнює вироблення меланіну, захищає шкіру від пігментації, тонізує.

🟢 Ефірна олія лаванди – прискорює відновні процеси, усуває подразнення та запалення.

🟢 Наносрібло – найбільш біодоступна та безпечна форма наносрібла. Має антиалергічні та антибактеріальні властивості. Зволожує та знімає запалення.

Як використовувати?

Особливих вказівок немає, наносити на чисту шкіру обличчя, та не забувати про шию і декольте.

Виробник зазначає, що для досягнення оптимального результату необхідно використовувати засіб щодня протягом 8-12 тижнів.

Враження від використання

Мені подобається, що текстура крему така легенька, що вона комфортна і для денного використання і для вечірнього. При нанесенні вона ніби заспокоює, фініш не липкий, навпаки шкіра на дотик стає така гладенька та оксамитова.

Пропоную оцінити результат візуально:

І це всього за 2,5 тижні користування. Я бачу, що шкіра стала більш гладкою та пружною, добре зволоженою. Зморшки навколо очей стали менш помітними та вирівнявся тон обличчя.

Шкіра почуває себе комфортно, немає відчуття плівки, жирності, стягнутості чи чогось зайвого.

Звичайно по хорошому, треба було додати в догляд крем від перших зморшок навколо очей від цього ж бренду. Думаю, що я так і зроблю, адже результат мені дуже подобається. А це ще навіть не середина курсу 🙈

Тож дівчата, щиро раджу взяти цей крем від перших зморшок на заміточку. Впевнена, результат не змусить на себе довго чекати.

Дякую за увагу ❤️