olena_glossy

Let`s Glaze | Свотчі усіх відтінків: 401, 402, 403, 404

Let`s Glaze | Свотчі усіх відтінків: 401, 402, 403, 404

Захоплююча новинка від Lamel стала моїм несподіваним відкриттям! Я мала можливість випробувати одразу чотири відтінки і тепер хочу поділитися своїми враженнями та свотчами з вами 👇

Let`s Glaze | Свотчі усіх відтінків: 401, 402, 403, 404

Пакування. Флакончик, який миттєво викликає посмішку! Міцний пластик, прозора основа і білий верх - усе це доповнене веселим смайликом, який запрошує “Let`s glaze!”, а олійка “Designed to empower”.

На звороті є інформаційна наклейка, яка, до речі, має прихований український текст – просто відліпіть верхній шар.

До речі, запаковані олійки в прозору плівку, є QR-код, який веде на сайт виробника.

Об’єм олійки – 4 мл, а користуватись нею можна цілих 12 місяців після відкриття.

Аплікатор. Дуже великий, м’який, злегка вигнутої форми. Набирає доволі багато олійки на себе. З однієї сторони наче зручно, що можна швидко намалюватись, а з іншої сторони – я дрібненька і риси обличчя відповідно теж, через це доводиться дуже акуратно наносити олійку, щоб не виходити за межі губ. Думаю пишногубим дівчатам буде зручніше 💋

Аромат усіх чотирьох відтінків однаковий. Мені він нагадує полуничний льодяник 🍭. Олійки не надто густі, але не розтікаються, залишають на губах приємний глянцевий фініш. Жодної липкості, відчувається приємна олійність на губах.

Let`s glaze! на губах тримають 2-3 год і поступово протягом цього часу поглинається. Кавову перерву вона не переживе, але маленький флакончик завжди можна мати під рукою для поновлення.

Після їх використання на дотик губи м’якенькі.

401 Marshmallow. У флакончику виглядає ніжно-рожевим, але насправді це прозора олійка. Виглядає занадто просто(. Як варіант, можна спробувати комбінувати її з олівцем чи помадою, але я з таким бавитись не люблю, тож не пробувала.

402 Strawberry Jam. Другий за прозорістю відтінок (тут також видно аплікатор). Йому дуже пасує назва “полуничний джем”, адже відтінок нагадує сік, який тече по руках зі свіжої полунички. По факту від мінімально відрізняється від першого відтінку, роблячи губи трііііішечки яскравішими.

403 Sweet Cherry. У флакончику він видається яскраво-червоним і тут аплікатора не видно. Але боятись нічого, він теж прозорий. Відтінок виглядає дуже природно, додає губам приємного червонуватого відтінку, підкреслюючи жіночність.

404 Chocolate Cookies. У флакончику виглядає найтемнішим, але по факту теж прозорий. Додає губам приємного коричневого відтінку. Виглядає доволі цікаво.

Загальні враження. Олійки Let`s glaze! комфортні, з глянцевим фінішем, роблять губи візуально об’ємнішими. Усі вони прозорі і відрізняються лише легким відтінком. Виглядають максимально природно.

Мій фаворит? Безсумнівно, відтінок 403 – він ідеально підкреслює мою зовнішність і додає жіночності.

Рекомендую звернути увагу саме на 403 та 404, вони тут найцікавіші 😉