Shelly | Hand Cream Set
Набір для догляду за ручками від улюбленого бренду
Доглянута і зволожена шкіра рук - це так просто, коли в тебе є якісний крем)
А з набором від Shelly у тебе буде цілих 3 якісних креми під будь-який запит, що постійно будуть зволожувати, відновлювати і турбуватися про ніжну шкіру ручок.
Набір містить в собі такі кремчики:
🌿з кератином, сріблом та арнікою;
🌺з колагеном, еластином і півонією;
🐌з алантоїном, екстрактом равлика і олією каріте (ши).
Всі три креми мають ідентичне пакування - мʼяка біла туба обʼємом 45 мл, різниця між ними лише в кольорі основних малюнків.
Пакування ж набору теж прекрасне - воно виглядає приємним як для себе, так і презентабельним на подарунок. В кожного з трьох кремчиків є своє «віконечко», у якому він живе, а на звороті коробки продубльований склад засобів.
Почну я зі свого найулюбленішого - а саме фіолетового, з равликом 💜
Як на мене, то цей крем - найбільш універсальний солдатик, що закриває всі потреби у догляді за ручками.
Він має мега-приємний аромат квітів, солодко-пудровий, кремовий, але зовсім ненавʼязливий і не заважаючий.
В складі тут присутні такі компоненти, як олійка ши (відновлення та живлення), каприлові тригліцериди (емолент), алантоїн, гліцерин та екстракт бамбуку. Всі три кремчики мають парафінову основу - для мене це ок в засобах для тіла.
Саме цей крем має найбільш класну, легку текстуру, яка швидко вбирається шкірою, не лишаючи по собі жодних білих розводів, липкості чи жирності.
Приємний, легкий, при цьому дуже добре зволожує і живить 💜
Крем для рук і нігтів з кератином, сріблом і екстрактом арніки🌿
Цей малюк дуже схожий на попередній, як на мене - він має таку ж легку текстуру і дію, але відрізняється ароматом. Тут запах більш свіжий, травʼянистий для мене.
В складі містить гідролізований кератин, що може бути корисним не тільки для шкіри рук, а й для укріплення нігтів та цитрат срібла, що має гарні протизапальні властивості.
Завдяки такому складу зелений кремчик не тільки зволожує, а ще й добре допомагає загоювати всякі мікротріщинки і порізи (після манікюру чи гри з домашніми улюбленцями), а також має невеликий освіжаючий ефект за рахунок свого аромату)
Крем для рук і нігтів з колагеном, еластином і екстрактом півонії
Найбільш легкий представник з усіх трьох, а тому він ідеальний для літа чи для тих, хто не має підвищеної сухості рук/кутикули.
Цей кремчик має особливий, соковитий аромат, який мені віддає якимись кислими червоними ягідками по типу кизилу.
В своєму складі крем містить +- такі ж самі компоненти основи, як і попередні два, але з відмінного у ньому присутній екстракт піону, який має потужний заспокійливий ефект та дає антиоксидантний захист.
Візуально крем з півонією за консистенцію не відрізняється від інших, але по відчуттях і по дії він легший, ніби має більше водички у складі.)
Ну і, як я вже згадувала вище - він найбільш лайтовий і взагалі не обтяжливий, тому підійде для літа, частого поновлення (на роботі, наприклад).
Загалом набір кремів для рук Shelly мене приємно порадував - в ньому зібрані засоби, що закривають різні потреби шкіри і які можна легко чергувати в залежності від стану, бажання та відчуттів.
Коментарі (0)