Alina_Demchenko

Збираємо палетку самі: хайлайтер від Wibo

Збираємо палетку самі: хайлайтер від Wibo

Почну розповідь про продукти цього бренду саме з хайлайтеру, бо в мене все свербіло, від бажаня показати цю красу.

Хайлайтерів у цьому бренді дуже багато, але цей мене вразив не тільки сяйвом, а ще й текстурою. Вона здається якоюсь суфлейною, м'якою , таючою під пальцями. Це складно не помітити, бо спочатку - це проблема. Бо як нанести цей продукт на пензлик.

Моя відповідь - ніяк. Ну просто в мене нема пензлика для рідких/мусових продуктів. Тому я наношу пальцями. Ну а що, природа дала мені ідеальний інструмент дял макіяжу, хто я така, що б суперечатись.

А ще я хотіла би відмітити АРОМАТ СОЛОДКОЇ ВАНІЛІ. Якщо Wibo випустить туалетну воду з ароматом цього продукту ( ну трохи насиченішим ароматом)- Я ЇЇ 100% КУПЛЮ

Збираємо палетку самі: хайлайтер від Wibo
Збираємо палетку самі: хайлайтер від Wibo

Якщо б хтось після Хогварства вирішив зробити магічну косметику, то там би був цей хайлайтер. Так, можливо ви бачили краще сяйво, цікавіші відтінки, але я просто не можу передати через фото - його красу.

По перше, він дуже плотно наноситься пальцями і тому вважаю, що ідеальний варіант для тіней, але мені треба їх закріптляти, бо трохи скатується.

На обліччі, при розтушовці - дає вологе сяйво, наче шкіра ельфа, що сяє з середини. Він може бути як непомітним, так і тим, що люди першим побачать на вашому обличчі.

Додаю селфі з цим продуктом, бо саме цей хайлайтер я обожнюю використовувати для макіяжу без макіяжу) Сподіваюсь там щось видно, бо я не мастер селфі.