Juli Butik

Дитячий зволожуючий крем HiPP Babysanft Sensitive Cream

Дитячий зволожуючий крем HiPP Babysanft Sensitive Cream
Дитячий зволожуючий крем HiPP Babysanft Sensitive Cream

Використовую цей крем для обличчя не часто, тільки тоді коли шкіра сильно пересушена так як він досить жирний та всеж швидко поглинається та робить шкіру ніжною, зволоженою та шовковистою. А от для догляду за шкірою рук це просто знахідка, взагалі він підійде для всього тіла.

На ємності зазначено що крем підходить для догляду за шкірою, схильною до атопічного дерматиту.

Не містить сировини тваринного походження та не тестувався на тваринах. Що для мене є дуже важливим аспектом при виборі косметики.

Після нанесення немає жирного блиску на обличчі, відсутнє відчуття липкості та єфекту плівки.

Алергічних реакцій не викликав.

Має дуже приємний та ніжний аромат.

Хороший склад.

Дитячий зволожуючий крем HiPP Babysanft Sensitive Cream

якщо кілька разів скористатися дитячим кремом, нічого страшного зі шкірою не трапиться, але постійно використовувати його як зволожуючий засіб не варто.

Шкіра дітей дуже відрізняється від шкіри дорослих, вона позбавлена природного захисного бар’єру а мікрофлора шкіри перебуває в стадії формування.

Формули дитячих кремів це враховують, у результаті чого креми для догляду за шкірою дітей зазвичай мають щільну текстуру й містять бар’єрні інгредієнти, що утворюють на шкірі невидиму захисну плівку, яка запобігає випаровуванню вологи й допомагає захистити ніжну шкіру від впливу довкілля.

При одноразовому нанесенні дитячий крем може добре зволожити й пом’якшити шкіру дорослого, але якщо користуватися ним постійно, він заважатиме шкірі дихати, почне забивати пори й може спровокувати жирний блиск і висипання.

Дитячі креми не надто підходять для дорослих ще й через брак компонентів, яких потребує доросла шкіра.

Ще одна важлива різниця між шкірою дітей і дорослих полягає у тому, що pH шкіри в маленьких дітей лужний (8–9), а в дорослих — слабкокислий (приблизно 5,5 для нормального типу шкіри). Тому дитячий крем може спричинити порушення кислотно-лужного балансу шкіри в дорослих, а це, своєю чергою, може призвести до порушення мікрофлори.

Отже, дорослим використовувати дитячий крем не рекомендують, так як такі креми розроблені з урахуванням особливостей і потреб дитячої шкіри, а в шкіри дорослих зовсім інші особливості та потреби. Такий крем не принесе шкірі особливої користі понад базове зволоження і живлення, а в гіршому випадку може закупорити пори і призвести до порушення природного балансу шкіри.

Aqua - ВОДА - один із основних компонентів рецептур більшості косметичних виробів (ЦІЛКОМ БЕЗПЕЧНО)

Helianthus Annuus Hybrid Oil - це олія, отримана з насіння гібридного сорту соняшнику, яка містить переважно олеїнову жирну кислоту на відміну від олії насіння соняшнику. Має хороші зволожуючі, регенеруючі властивості. (ЦІЛКОМ БЕЗПЕЧНО)

Cocoglycerides - Кокогліцеріди представляють собою суміш моно-, ди-і тригліцеридів, отриманих з кокосового масла. (ЦІЛКОМ БЕЗПЕЧНО)

Cetearyl Alcohol - суміш цетилового та стеарилового спиртів. Використовується як розчинник, емульгатор, загусник, структурна основа для інших інгредієнтів. Зменшує кількість піни, що утворюється, або повністю запобігають її появі. Виробляється синтетичним шляхом, а також з кокосової та пальмової олії. Активний інгредієнт у протимікробних препаратах. (ЦІЛКОМ БЕЗПЕЧНО)

Glycerin - Гліцерин це відновлючий шкіру компонент, тобто це речовина, яка природним чином міститься в шкірі, допомагаючи встановити нормальний баланс і зволоження. Може бути виготовлений синтетично. (ЦІЛКОМ БЕЗПЕЧНО)

Myristyl Myristate - складний ефір міристинової кислоти. Широко використовується у складі різних косметичних засобів як масляний і пом'якшуючий шкіру компонента. Не виявляє дратівливої та аллергізуючої дії. Речовина являє собою складний ефір, утворений з миристилового спирту та фракції міристинової кислоти з кокосової олії. (ДОПУСТИМО)

Prunus Amygdalus Dulcis Oil - Мигдальна олія. Містить майже 90% тріолеїну, близько 10% гліцериду ліноленової кислоти, фермент емульсин, вітамін В2, білкові речовини. Має хорошу пом'якшувальну і поживну дію. Завдяки високому вмісту олеїнової кислоти швидко всмоктується в шкіру, заспокоює і пом'якшує її. (ЦІЛКОМ БЕЗПЕЧНО)

Panthenol - має загоювальну, зволожуючу та розгладжуючу дію. (ЦІЛКОМ БЕЗПЕЧНО)

Sodium Carboxymethyl Betaglucan - Карбоксиметилбетаглюкан натрію є зв’язуючим агентом і агентом, що збільшує в’язкість. Заспокоює роздратовану шкіру, захищає шкіру від шкідливого впливу навколишнього середовища та допомагає шкірі відновлюватися та утримувати вологу. Він також відомий як ранозагоювальний засіб. (БЕЗПЕЧНО)

Xanthan Gum - камедь кукурудзяного цукру, полісахарид мікробіологічного походження, отриманий шляхом ферментації з міжклітинної речовини бактерії Xanthomonas campestris на цукрозмістячих середовищах, частіше кукурудзяному цукрі. Дуже сильний загусник, нетоксичний, не подразнює шкіру. Ксантан досить добре зберігається без консервантів. Емульгатор і загусник. Сполучний агент, стабілізатор емульсій. Зареєстрована як харчова добавка Е415.

Основною властивістю ксантанової камеді є гелеутворювач, який дозволяє їй зв’язувати декілька інгредієнтів разом у складі. (ЦІЛКОМ БЕЗПЕЧНО)

Cetearyl Glucoside - ЦЕТЕАРИЛ ГЛЮКОЗИД- масляниста речовина, що отримується з кокосу та кукурудзи. Формує рідкокристалічні структури у присутності стеаринової кислоти або жирних спиртів. Використовується у засобах для догляду за шкірою. Може використовуватись у косметичних засобах «натурального» напряму. (ЦІЛКОМ БЕЗПЕЧНО)

Myristyl Glucoside - Використовується як м'яка поверхнево-активна речовина, яка підходить для чутливої шкіри. Продукт, отриманий шляхом конденсації миристилового спирту з полімером глюкози. (БЕЗПЕЧНО)

Sodium Anisate - Анізат натрію - це 100% натуральний консервант, отриманий з анісу та фенхелю. Він має протигрибкові та антимікробні властивості, що забезпечує захист від бактерій. Це м’який консервант, який має потужну інгібіторну активність. Використовується при збереженні свіжих продуктів. (БЕЗПЕЧНО)

Behenyl Alcohol - Бегеніловий спирт, також відомий як докозанол, являє собою насичений жирний спирт з 22 атомами вуглецю. Жирні спирти є високомолекулярні первинні спирти з прямою ланцюгом, отримані з натуральних жирів і масел. Бегеніловий спирт отримують з рослинних джерел (кукурудзи), але його також можна отримати синтетичним шляхом. Виробники додадуть бегеніловий спирт в склад для створення густого, гладкого і кремового продукту. (БЕЗПЕЧНО)

Myristyl Alcohol - це жирний спирт, який використовується як пом'якшувач в косметиці і засобах по догляду за шкірою. Міристинову кислоту можна отримати з мускатного горіха, пальмоядрової та кокосової олії. Діє як загущувач, стабілізатор емульсії і пом'якшувальний засіб. (ЦІЛКОМ БЕЗПЕЧНО)

Phenoxyethanol - Синтетичний продукт. Використовується як консервант, компонент антисептичної дії, має легку зволожуючу дію, ефективний проти грамнегативних бактерій. Існують суперечливі дані про його безпеку. Найбільше занепокоєння викликано зареєстрованими випадками поганої реакції шкіри, не потрібно турбуватися про вплив цього інгридієнту якщо його концентрація в косметиці не перевищує 1%. (ДОПУСТИМО)

Parfum - Віддушка парфумерна. У списку інгредієнтів, який у середньому складається з 30-50 хімічних речовин (але може містити до 200 компонентів!). Як цей компонент можуть використовуватися як натуральні, так і синтетичні інгредієнти. У натуральній косметиці виробники використовують натуральні ефірні олії або компоненти ефірних олій. (СЕРЕДНЯ БЕЗПЕКА)