getejra

Довгоочікуване відерце від Bisheffect

Планую, що поки це мої останні косметичні засоби в вересні, хіба що буде якась супер вигідна акційна пропозиція на бажайки, та й хочу проводити менше часу в клубі - бо проаналізувала останні місяці і зрозуміла, що я прочитала менше книг, ніж зазвичай за такий період, менше тренувалась та більше часу провела в телефоні🙈

Хочу відмітити як зараз гарно запаковуються замовлення від MAKEUP - просто краса!

Я давно знаю і люблю бішофіт полтавський, але в новому вигляді та форматі його спробувала саме завдяки мейкапу. Щоб не замовляти лише одне відерце додала ще кілька "запасиків" - таких як лосьйон для тіла з ароматом вербени від Зеленої аптеки на наступне літо, гель для п"яток від Bisheffect та хочу спробувати колагенові патчі для губ від Beauty Derm, тим більше до всіх покупок від цього бренду зараз йде в подарунок маска-скраб з малиною, яка мені сподобалась і про яку писала тут https://club.makeup.com.ua/post/48900/

До речі, про подарунки до замовлень - а чи продовжують вам додавати в замовлення якісь масочки/мініатюрки? я вже маю кілька замовлень в жодне з яких нічого не додавалось - цікаво чи змінились правила, чи я не "витягую" по сумі, чи впала в немилість за певну критику😁