Catrice, Glambee, LN Pro
Мої новиночки❤️
Нарешті дочекалася свої замовлення, тому хочу поділитись з вами своїми новинками.
Кремові рум'яна в стіку Catrice Seeking flowers blush & brush stick CO2 S-peachle, об'єм 7 грам. Дуже гарні мармурові рум'яна помаранчевого кольору з сяючими часточками. Відтінок дуже освіжаючий, тушуються прекрасно, надають обличчю свіжості. За своїм дизайном нагадують рум'яна Nudestix, про які нещодавно я робила допис, мають пензлик, яким зручно тушувати рум'яна, не роз' їдають тональний. Загалом мені вони дуже сподобались, але є один мінус - це аромат🥴, вони жахливо пахнуть хімозним клеєм з пластиком, трохи страшно їх наносити на обличчя, але поки ніяких висипань не викликали, буду тестити далі.
Контуруючий стік від Glambee у 02 відтінку, якого довго не було в наявності, але який я дуже хотіла спробувати через його відтінок. Об'єм 9 грам. Доволі непоганий пластик, нетонкий. Відтінок гарний, прохолодний з сіро-рожевим підтоном, матовий, тушується добре, можна розтушувати в нуль, не плямить, тональний не роз' їдає. Але мінус такий як і в рум'ян Catrice, просто жахливий хімозний запах🥴, а також в текстурі потрапляються якісь часточки, як пісок, ще один кандидат на появу прищів 🙈
І останнє, це популярна олійка, яку я тільки спробувала LN Pro glow & care balmy lip oil у відтінку 102 peach lemonade🥰, об'єм 3,7 мл. Олійка дуже приємно пахне персиком, зручний аплікатор для нанесення, відтінок прозорий, текстура ніжна, не липка, така як і має бути в олійки для губ. Але найголовніше в ній, це те, що вона дійсно зволожує та пом'якшує губи. Після закінчення візьму інший відтінок, тому що це дійсно класний бюджетний засіб для губ.
Коментарі (0)