anya_kozachenkoo

Catrice, Glambee, LN Pro

Catrice, Glambee, LN Pro

Нарешті дочекалася свої замовлення, тому хочу поділитись з вами своїми новинками.

Кремові рум'яна в стіку Catrice Seeking flowers blush & brush stick CO2 S-peachle, об'єм 7 грам. Дуже гарні мармурові рум'яна помаранчевого кольору з сяючими часточками. Відтінок дуже освіжаючий, тушуються прекрасно, надають обличчю свіжості. За своїм дизайном нагадують рум'яна Nudestix, про які нещодавно я робила допис, мають пензлик, яким зручно тушувати рум'яна, не роз' їдають тональний. Загалом мені вони дуже сподобались, але є один мінус - це аромат🥴, вони жахливо пахнуть хімозним клеєм з пластиком, трохи страшно їх наносити на обличчя, але поки ніяких висипань не викликали, буду тестити далі.

Контуруючий стік від Glambee у 02 відтінку, якого довго не було в наявності, але який я дуже хотіла спробувати через його відтінок. Об'єм 9 грам. Доволі непоганий пластик, нетонкий. Відтінок гарний, прохолодний з сіро-рожевим підтоном, матовий, тушується добре, можна розтушувати в нуль, не плямить, тональний не роз' їдає. Але мінус такий як і в рум'ян Catrice, просто жахливий хімозний запах🥴, а також в текстурі потрапляються якісь часточки, як пісок, ще один кандидат на появу прищів 🙈

І останнє, це популярна олійка, яку я тільки спробувала LN Pro glow & care balmy lip oil у відтінку 102 peach lemonade🥰, об'єм 3,7 мл. Олійка дуже приємно пахне персиком, зручний аплікатор для нанесення, відтінок прозорий, текстура ніжна, не липка, така як і має бути в олійки для губ. Але найголовніше в ній, це те, що вона дійсно зволожує та пом'якшує губи. Після закінчення візьму інший відтінок, тому що це дійсно класний бюджетний засіб для губ.

Catrice, Glambee, LN Pro
Catrice, Glambee, LN Pro
Catrice, Glambee, LN Pro