Аніта

Аква-флюїд для обличчя "Геній Зволоження"

Аква-флюїд для обличчя "Геній Зволоження"

Для того, щоб шкіра довго залишалася гладенькою та пружною, вона має постійно бути зволоженою. Моїм улюбленим засобом вже декілька років є аква-флюїд від бренду L'Oreal Paris. Таких засобів у бренда всього три, під кожний тип шкіри. Тому кожна красуня зможе підібрати свого генія зволоження.
Його формула містить: сік алое, збагачений мінералами, для утримування вологи в шкірі - гіалуронова кислота – активний компонент у структурі шкіри, який здатний утримувати молекули води в 1000 разів більше за власну вагу. Тому забезпечується тривале і глибоке зволоження.

Пакування: засіб знаходиться у кортоній коробці, але без слюди. Об'єм 70 мл. Сам флакончик виглядає приголомшливо. Виготовлений з товстого скла, він дуже важкий. Крізь скляний бірюзовий флакон видно засіб. Мінімальний дизайн, з яскравим помповим дозатор, яким дуже зручно дозувати флюїд. Розхід економний, такої баночки вистачає місяців на 6 при щоденному використанні.

Аромат: легкий, відчувається приємний запах алое. Це аромат свіжості та бадьорості. При нанесенні на обличчя одразу зникає.

Консистенція: гелеобразна, прозорого кольору рідена. Середньої густоти. Приємна на дотик і легко розподіляється по шкірі, немов тає. Швидко поглинається.

Я використовую аква-флюїд з ранку і ввечері, на підготовлену очіщіну шкіру обличчя. Він дуже добре підходить як база під макіяж. Не залишає липких слідів, косметика добре лягає, не скочується і тримається весь день.
Використовуя флюїд помітила, що він гарно вирівнює тон обличчя, гарно матує шкіру. Не забиває пори та не провокує запалень. Він легко наноситься, гарно зволожує шкіру, надає їй здорового вигляду. Шкіра приємна на дотик. Його легка текстура не обтяжує, взагалі не відчувається на шкірі, при цьому обличчя зволожене і не потребує додаткових доглядових засобів. Користуюсь вже декілька років. Задоволена на всі 💯