M O N D ✨️

Солодка парочка для волосся

1. Шампунь Bye-Bye Hair Drama

Це сульфатний шампунь, який обіцяє нам делікатне очищення шкіри голови.

З цікавовго у складі:

• Про-вітамін В5
  • Кератин
  • Олія Макадамії

У складі є компоненти, які можуть викликати алергічні реакції та подразнення.

Має приємнимй ненав'язливий солодкий аромат. Текстура гелева, з рожевим забарвленням. Нормально дістається з баночки, незважаючи на маленький об'єм. Шампунь перетворюється у легку пінку. Витрата невелика, тож 85 мл цілком достатньо, щоб повноцінно скласти враження про продукт.

Промиває волосся добре і не залишає сухості. Очищення і справді здається делікатним. Після миття можна навіть вловити легкий блиск на волоссі, хоча у мене це рідкість. Об'єм середній, маленькі волоски не сильно стирчать. Жирніє волосся приблизно так само як завжди.

2. Кондиціонер Hello Silky Hair

Обіцяє зміцнити тонке волосся та зробити його шовковистим і слухняним.

Тут склад сподобався більше. З цікавого у ньому:

• Про-вітамін В5
  • Кератин
  • Олія Крамбе

Наносити слід на довжину волосся, уникаючи коренів, і тримати 3-5 хвилин, а змивати прохолодною водою. Зазвичай тримаю подовше, щоб кондиціонер встиг попрацювати на пасмах.

Аромат теж солоденький, схожий на аромат шампуня. Текстура густа, білого кольору. І вона точно не створена для маленької баночки з міцного пластику. Дістається складно. Простіше дістати, якщо тримати баночку перевернутою та відкрутити кришку.

Кондиціонер зволожує волосся непогано. Але у мене сухі пасма і без додаткових засобів зволоження на межі. Хоча, дійсно є легке розгладження, волосся м'яке на дотик. Розчісування мені полегшують спреї, від кондиціонеру такого ефекту не помітила. Показую результат без укладки: зберігається природна хвилька.

Тож, забути про мою Hair Drama з цими засобами не вдалося. Такий догляд залишу саме для подорожей. Формат ідеальний для цього.