Солодка парочка для волосся
Шампунь і кондиціонер для волосся Mermade у мініатюрах по 85мл - зручне рішення спробувати нові засоби... а ще, вони просто незамінні у подорожах.
1. Шампунь Bye-Bye Hair Drama
Це сульфатний шампунь, який обіцяє нам делікатне очищення шкіри голови.
З цікавовго у складі:
- Про-вітамін В5
- Кератин
- Олія Макадамії
У складі є компоненти, які можуть викликати алергічні реакції та подразнення.
Має приємнимй ненав'язливий солодкий аромат. Текстура гелева, з рожевим забарвленням. Нормально дістається з баночки, незважаючи на маленький об'єм. Шампунь перетворюється у легку пінку. Витрата невелика, тож 85 мл цілком достатньо, щоб повноцінно скласти враження про продукт.
Промиває волосся добре і не залишає сухості. Очищення і справді здається делікатним. Після миття можна навіть вловити легкий блиск на волоссі, хоча у мене це рідкість. Об'єм середній, маленькі волоски не сильно стирчать. Жирніє волосся приблизно так само як завжди.
2. Кондиціонер Hello Silky Hair
Обіцяє зміцнити тонке волосся та зробити його шовковистим і слухняним.
Тут склад сподобався більше. З цікавого у ньому:
- Про-вітамін В5
- Кератин
- Олія Крамбе
Наносити слід на довжину волосся, уникаючи коренів, і тримати 3-5 хвилин, а змивати прохолодною водою. Зазвичай тримаю подовше, щоб кондиціонер встиг попрацювати на пасмах.
Аромат теж солоденький, схожий на аромат шампуня. Текстура густа, білого кольору. І вона точно не створена для маленької баночки з міцного пластику. Дістається складно. Простіше дістати, якщо тримати баночку перевернутою та відкрутити кришку.
Кондиціонер зволожує волосся непогано. Але у мене сухі пасма і без додаткових засобів зволоження на межі. Хоча, дійсно є легке розгладження, волосся м'яке на дотик. Розчісування мені полегшують спреї, від кондиціонеру такого ефекту не помітила. Показую результат без укладки: зберігається природна хвилька.
Тож, забути про мою Hair Drama з цими засобами не вдалося. Такий догляд залишу саме для подорожей. Формат ідеальний для цього.
Ком ентарі (0)