Alina_Demchenko

Перша стадія вишні : Landor Flower Heaven Cherry

Перша стадія вишні : Landor Flower Heaven Cherry
Перша стадія вишні : Landor Flower Heaven Cherry
Перша стадія вишні : Landor Flower Heaven Cherry
Перша стадія вишні : Landor Flower Heaven Cherry
Перша стадія вишні : Landor Flower Heaven Cherry

Ще один аромат від бренду, зя ким я вирішила познайомитися завдяки відгукам у Makeup Club і третій около вишневий аромат. Саме він мені був необхідним, що б зрозуміти, який вишневий аромат обрати саме для себе.

Чарівна янтарна рідина розкриває перед нами світ дивовижної композиції, яка в моїй голові виглядає як перша стадія вишні. Ніжні та чутливі пелюстки підсвічуються ще прохолодним весняним сонечком, а коливання вітру змушують квітку вітати в повітрі і стрімко мчати до землі, покриваючи землю білим покривалом ніжних бутонів.

З флакону одразу виривається далеко не вишнева композиція. Густа, солодка і тягуча нота, оточує тіло, проникає в легені, просочується під шкіру і висить у повітрі на межі з присмаком дурману. В слід за ним, солодкий, але з кислим фруктовим натяком лізе алкогольний апельсин та мигдальний присмак. Сам старт складно прослідкувати в такому форматі пробника, тож пробачте за неточність , бо при розпиленні - аромат вивільняється трошечки інакше.

Після перенесення на руку, аромат не втрачає своєї густоти, вона лиш збільшується. Аромат нагадуючий костянку, стає більш помітним. Він притрушений солодким, але навіть свіжим пилком, балансуючи між двома температурами. Апельсин, який я чула з флакону нажаль не проявляється на шкірі, а ось цедра ... З долькою гіркоти, але солодка, наче медова - присутня на шкірі.

Паралельно с солодкою фруктовою симфонією, яка стає густою немов смола плодових дерев, в повітрі панує трошки інакша композиція. Навколо мене вітає пудровий, солодкий букет густого квіткового аромату. Весняний аромат квіткових дерев, який поєднується з гулом бджіл, стає доволі ностальнічною і теплою картиною, додаючи саме для мене - привабливості аромату. Під час руху, аромат кожен раз вивільняється з новою дозою пудрвого квіткового шлейфу, який перші секунди здається навіть прохолодним, але густий солодкий присмак доволі швидко його наздоганяє.

На шкірі тим часом панує яскравий лікьорний акцент, прикрашенйи мигдалем і кісточкою самої вишні. Вона терпка , ароматна і в якомусь сенсі - з дерев'яним натяком. Фруктові ноти стають майже зовсім не помітними. Вишня так і не вилізла, але її присутність наче повинна тут бути. Я не чую, але запитай мене який аромат, не задумуючись скажу - вишневий.

База у аромата трошки різкувата, з натяком на унісекс. Але через декілька годин вона стає більш легкою і тоді це 100% пудра, легка і ніжно рожевого кольору. Аромат хоч і містить в собі алкогольні та гіркі мотиви, асоціюється в мене з кокетливою дівчиною, веселою та з грайливими очима. Це наче перший її ковток алкоголю в житті. Дуже відрізняється цей аромат від мого фаворита бренду - Moon Away For Her. Це зовсім інший характер аромату.

Піраміда у нього доволі цікава :

  • Початкова нота: Абрикос, Апельсин, Бергамот, Геліотроп, Квітка вишні, Цедра апельсина. Я була вражена тим, що геліотоп я не відчула. Яскрава, трошки агресивна нота, завжди б'є мені в ніс, але тут вона робить аромат трошки густішим . Апельсин виривався з самого флакону, але через спосіб нанесення - пропустила його гру, як і бергамота - не відчула я його на собі. А ось абрикос ... тут я погоджуюсь. Мабуть це найточніша нота, яку я не змогла охарактерезувати, але відчувала весь цей час. Квітка вишні, як і цедра - цілком впізнаваємі ноти, які сидять доволі далеко одна від одної.
  • Нота серця: Бузок, Квітка вишні, Конвалія, Лікер, Мигдаль, Троянда. Мигдаль - вилазить всюди і ця зваблива нота не дає аромату перейти на шлях компотика, тим самим робить його для мене привабливішим а ніж Tease My Cherry. Лікер - для мене це ідеальна нота. Квіткова композиція гарно поєдналась між собою і створила легкий настрій, який оговтував мене від цього аромату. Окремо - квіти не читаються, але як на мене це на краще.
  • Кінцева нота: Амбра, Боби тонка, Замша, Квітка вишні, Пудрові ноти. А ось і трошки агресивна база. Саме близько до тіла, вона більш гірка, більш густа і створює саме вечірній образ, наче крадькома стараєшся побачити з людиною, яка викликає суперечливі відчуття. Від ненависті до любові... Анімалістична замша в суміші з амброю, так ніжно і так тонко переходить до пудровості і легкості вишневого цвіта, наче серце відтаєло і почало битися.

Аромат загадковий і таємничий, але він водночас і легкий, грайливий, як сонячний день. З ним хочеться посміхатися і під нього хочеться слухати сумні балади про кохання. Суперечливо і прекрасно.

Аромат доволі солодкий близько до шкіри і грає прекрасною пудрою в повітрі, місцями навіть прохолодною. Це аромат настрою, його можна трактовати по різному. І він ще більше заплутав мене. І як тепер обрати один вишневий аромат ?) Мабуть ніяк )))

Перша стадія вишні : Landor Flower Heaven Cherry
Перша стадія вишні : Landor Flower Heaven Cherry
Перша стадія вишні : Landor Flower Heaven Cherry
Перша стадія вишні : Landor Flower Heaven Cherry
Перша стадія вишні : Landor Flower Heaven Cherry