Anna_feerie

Олійка для соковитих губ

Олійка для соковитих губ
Олійка для соковитих губ
Олійка для соковитих губ

Цю олійку я отримала в подарунок від Мейкапчику і хочу поділитися своїми враженнями🤗. По консистенції вона не надто масна (наприклад, ось ця олійка від Rimmel мені видалась більш густою та поживною за текстурою: https://club.makeup.com.ua/post/47549/). Аромат тут доволі яскравий, мені нагадує якісь тропічні фрукти або фруктову жуйку. В мене відтінок 1 Douceur Rose - по факту він прозорий з ледь помітним рожеватим підтоном. На губах виглядає шикарно, створюючи шалений блиск і ефект рідкого скла!)

Олійка для соковитих губ

В складі доволі багато корисних інгредієнтів: олії малини та авокадо, пантенол, вітаміни Е та С, гідролізований колаген. Ось тільки всі вони розташовані у списку після віддушки (що зазвичай означає мінімальну кількість наступних складових). На мій погляд, було б ідеально, якби всі ці чудові речовини були в більшій кількості)).

Аплікатор тут досить великий, такий об'ємний, що одним рухом нанесе олійку навіть на дуже пухкі вуста). Стійкість 1,5-3 години, далі продукт вбирається і стає менш помітним.

Тепер до ефектів: перші кілька разів використання я була дещо спантеличена - адже після кількох годин з цією олійкою мої губи починали сильно сохнути (і це при тому, що в мене взагалі губи не проблемні, часто можу обходитись без бальзамів та прекрасно переношу стійкі матові помади).

Але добре, що я дала Bourjois Healthy Mix S.O.S Lip Oil ще один шанс - адже при подальшому використанні вже немає жодного дискомфорту або сухості. Що то було, я й досі не розумію, можливо, звикання до нового засобу або ж так співпало, але зараз користуюсь олійкою доволі часто і все чудово)).

В цілому такий формат догляду за губами та блиску мені дуже сподобався, якщо порівнювати з тим же Ріммел - то Буржуа поступається у зволоженні та живленні, зате більш легко відчувається на губах. Мені подобаються обидві олійки, тож обирати вам, в залежності від того, які ефекти шукаєте 🥰.