Mandarinka

Аромат + скрабування + олійки = Парфумований cольовий скраб для тіла Mermade

Всім привіт! Дуже люблю продукцію Mermade за їх підхід до створення парфумованих лінійок, ти одразу розумієш, що це пропрацьовані формули, які дають не тільки результат, але і кайф від процесу використання. Даний парфумований сольовий скраб не став виключенням.

Помітила, що у мене почав саме візуально виділятись целюліт, тому необхідно більш якісно пропрацьовувати шкіру (окрім звісно харчування і активного способу життя), тому все частіше стала замовляти і використовувати скраби. Але зізнаюсь, серед всіх аналогів, рука тягнеться саме до цього…💔

Першим приємно здивувало пакування: пропрацьований дизайн, це не просто скраб - це історія: яскрава юна дівчина, цитата про музичний фестиваль. Виробник просто занурює тебе, створює атмосферу, коли ти втомлений, але щасливий в моменті насолоджуєшся активним відпочинком.

І коли ти відкриваєш банку, то ти розумієш про що говорить бренд, аромат свіжий, з солодкими фруктовими нотками, але він не душний. Яскравий, насичений, і наче солодкий, але свіжий, легко-ванільний з нотками кислинки.

Сам же бренд дав більш професійну характеристику аромату, і розписав все по нотам.

Скраб просто тоне в ароматних олійках, в складі, окрім морської солі звісно, зазначені: олія солодкого мигдалю (Prunus Amygdalus Dulcis Oil), олія авокадо (Persea Gratissima Oil), рослинна олія, а також вітамін Е.

🍑 Після того як прийняла душ, на вологу шкіру набираю трошки засобу і активно розтираю скраб по тілу. Сама сіль середнього розміру, як на мене має максимально комфортний розмір - впливає на шкіру не агресивно, але і не розтає миттєво.

🍑 Навіть якщо просто відкрити баночку, то аромат дуже насичений і заповнює кімнату, створюючи вже атмосферу. Ще більше він розкривається під час використання скрабу. І це ще одна причина, чому рука тягнеться саме до нього.

🍑 Після використання, змиваю залишки водою і розумію, що на шкірі залишається приємний легкий шар олійок, які не хочеться повністю змивати. Вони просто дуже обережно огортають тебе своїм доглядом, таким чином після скрабу шкіра не подразнена, а навпаки одразу заспокоюється. Я б казала, що це засіб 2 в 1, оскільки жодних кремів наносити не потрібно.

Далі я просто обережно витираю шкіру від вологи і насолоджуюсь шкірою, яка стає м’якенька, доглянута і ще й одразу напитана олійками. Це просто кайф! Я готова рекомендувати цей скраб на всі подарунки, якщо тільки людина користується такого роду засобами - бо це НЕ СКРАБ, ЦЕ СКАРБ! ❣️

_______