MariVision

Ексфоліат Zo Skin Health by Zein Obagi - Exfoliating Cleanser Normal To Oily Skin

Ексфоліат Zo Skin Health by Zein Obagi - Exfoliating Cleanser Normal To Oily Skin

Хочу поділитися своїм враженням від використання найдорожчого засобу для вмивання з усіх, що колись були у моєму арсеналі. Це професійний засіб за шкірою, що має назву на честь свого творця Зейна Обаджі. Придбала я його за порадою свого косметолога. Також, за її словами, купувати його самостійно, без консультації з фахівцем, не варто. У кращому випадку, можна просто не помітити жодного ефекту зі звичайними засобами мас-маркету.

Умивалка закохала в себе, оскільки вона:

* чудово очищає мою комбіновану шкіру;

* не стягує, а робить шкіру м'якою та приємною на дотик;

* заспокоює роздратування, знімає легкі запалення;

* має відлущувальний ефект (якщо хвилину втирати її в шкіру, а потім на хвилину залишити і змити, то по суті ефект як після скрабу).

Консистенція - гелева та доволі густа, з вкрапленнями бірюзового та білого кольору. Мені нагадало пральний порошок)) Ось ці бірюзові гранули розчиняються, а білі ні. При контакті з водою гель не поспішає давати піну, але він так здорово обволікає шкіру, що не виникає бажання додати ще краплю. Саме така текстура умивалок для мене най-най.

Отже, я вмиваюся водою, потім у лодонях розтираю горошину гелю і наношу на обличчя, після чого спінюю секунд 30-40 і змиваю. ZO рекомендує робите це до 3 хвилин. Терти його довго не варто, тільки якщо ви забажаєте використовувати його для глибокого очищення шкіри. Після вмивання з'являється такий "полірований блиск".

Розхід дуже економічний, вистачає на обличчя і шию невеликої горошини.

Про аромат хотілося б написати великий абзац, але я не можу підібрати до нього відповідноі асоціації - це просто аромат дорогого засобу.

Я володар комбінованої, схильної до акне шкіри, Т-зона жирна, шкіра на щоках нормальна. Я використовую гель на щоденній основі вранці та ввечері. Для використання його на щоденній основі вранці та ввечері, буде краще, якщо його добре спінити та акуратно масажувати на проблемних ділянках (ніс, лоб, підборіддя). Після вмивання немає відчуття стягнутості, шкіра чиста, м'яка та оксамитова на дотик. Цей гель мені допомагає розтягнути час між походами до косметолога.

Я купувала у косметолога 200мл за 2050 грн.

Дівчата, ви користувались данним гелем? Як враження?