М"які та доглянуті ручки
NATURE.med Nature's Solution Soft Hands Зволожуючий крем для рук
Наближається холодна пора року, і наша шкіра буквально кричатиме про допомогу, особливо руки. А це ж наші «візитки» – ніяк без догляду не обійтись! І взагалі, незалежно від пори року, найбільше з косметики у мене йде… так, саме крем для рук. Їм користуються всі – від чоловіка до молодшої доньки. Дочка завжди: «Мам, і мені ручки намасти!» І що ж тут поробиш? :)
А от липкість після крему – це просто мій особистий кошмар. Буває, намастишся, а потім не знаєш, як з тим жити… Але нещодавно я відкрила для себе чудо від українського бренду Naturemed – крем "Доглянуті руки". Скажу чесно, раніше його не пробувала, і тепер тільки шкодую, що не відкрила цей продукт раніше. Він рідкий, миттєво поглинається і – найголовніше – жодної липкості! Шкіра стає гладенькою та м'якою, а аромат… просто любов з першого подиху! Ніжний, приємний, не надто різкий, але такий, що дочка після нанесення одразу запитала: «Мама, а що це так смачненько пахне?» :)
Тепер трохи магії – про активні компоненти. Крем збагачений олією какао та вітамінами А, С і Е. Але чому це важливо?
- **Олія какао** – це суперзволожувач! Вона живить і захищає шкіру, допомагаючи відновити її після агресивного впливу холодного повітря та сухості. Ідеальний варіант для сухих та потрісканих рук.
- **Вітаміни А, С та Е** – справжня трійця супергероїв! Вітамін А допомагає з регенерацією шкіри, вітамін С працює як антиоксидант, захищає від негативного впливу довкілля і навіть сприяє виробленню колагену. А вітамін Е – відомий своїми зволожуючими та антивіковими властивостями.
- **Onion Flavones** – це такий маленький секретний інгредієнт. Не лякайтесь, аромат цибулі тут не відчувається. Цей компонент насправді має потужні антисептичні властивості та допомагає шкірі швидше відновлюватися і ставати більш пружною.
Отож, цей крем – це справжній рятівник для рук, які хочуть бути доглянутими, м'якими і приємними на дотик, незалежно від сезону!
Коментарі (0)